Melyik eddigi magyar kormánnynal voltál a legelégedettebb a rendszerváltás óta, illetve melyik miniszterelnökkel?
Kedves utolsó!
Teljesen igazad van!
van nagyon sok párthivő - talan a baloldalon kevesebb - akik belekurjongatnak a kozmoszba, osztan higgyük el, mert kulonben jónapot. remelem a most előzetesben levő leginkább önkormányzatisokról kiderul, hogy a vád nem helytálló, de én megvetem a lopkovicsokat. mellettük lehetne persze fidesz lopkovics hada, kajam ibrahimmal az élén, de valahogy az ugyészség mindenről lemaradt.
ez azonban nem a párt,mert szemét emberek mindenhol vannak. ezt szeretik összekeverni. sőt, szerintem itt több cimről is levelez valaki. mégegy
.. .megegyszer: ez nem a Kössuth tér, tessék tényeket sorolni nem
pedig a gyülölet hangjait kiereszteni.ki lopott , mit és mikor és hány évet kapott. miért is ne merjek itt baloldali lenni? hol a hiány, ki lett milliomos miniszterelnoksége alatt stb. és ne szégyeld, ha fideszes vagy és fideszesről derul ki , hogy lopott, mert ez nem a párt. viszont azért a vagy kétszázmilliárdért, amit most vett ki a zorban a devizahitelesek zsebéből, plusz ennek az összes következményéért már szégyelheted magad fideszesként, igy néz ki az ellenzéki demagógia kormányzati pozicióban. összel majd elbeszélegetünk a többiről.
17:30-asnak: „minden mszp-s tolvaj! te jó isten…”
Döbbenetes!! Neked totál át… ööö… kimosták az agyad! Vannak neked S A J Á T gondolataid?
Akkor minden keresztény inkvizítor, boszorkány (ember)-égető, erőszakos hittérítő, szentföldi csecsemőkoncoló, istenük nevében gyilkolászó?
Mert rengeteg ilyen volt köztük!
Egyébként, hogy a kérdésre válaszoljak: Horn - 4,5; Bajnai - 5
kedves utolsó!
Bajnaira miért adsz 5-öt? 1-et sem érdemelne..
23:59
jaa értem te a pocsék munkát díjazod.. értem én abból még 6-ost is érdemelne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!