Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik eddigi magyar kormánnyn...

Melyik eddigi magyar kormánnynal voltál a legelégedettebb a rendszerváltás óta, illetve melyik miniszterelnökkel?

Figyelt kérdés
2010. júl. 18. 13:46
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
Tudtam hogy sok szoci van itt dehogy ennyire? :D Már a fél szocsilaista párt börtönbe van! ezt még nem tuttad? akkor tudasítom veled! Gyurcsány is oda fog majd kerülni egyszer! nem értem miért kell védeni ezt a tolvajbandát!!
2010. júl. 25. 17:00
 42/66 anonim ***** válasza:
lásd Hagyót már börtönbe is van! csak loptak a főváros pénzéből is! meg lásd a kaszinóvárost! Izraeli befektető vette meg! hol élünk?
2010. júl. 25. 17:02
 43/66 anonim ***** válasza:
minden mszp-s tolvaj! te jó isten ezek a Gyurcsány és bandája imádók eddig ugyan hol éltek olyanok mint akiknek átmosták az agyukat!!!!!!
2010. júl. 25. 17:30
 44/66 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Teljesen igazad van!

2010. júl. 25. 17:39
 45/66 anonim ***** válasza:

van nagyon sok párthivő - talan a baloldalon kevesebb - akik belekurjongatnak a kozmoszba, osztan higgyük el, mert kulonben jónapot. remelem a most előzetesben levő leginkább önkormányzatisokról kiderul, hogy a vád nem helytálló, de én megvetem a lopkovicsokat. mellettük lehetne persze fidesz lopkovics hada, kajam ibrahimmal az élén, de valahogy az ugyészség mindenről lemaradt.

ez azonban nem a párt,mert szemét emberek mindenhol vannak. ezt szeretik összekeverni. sőt, szerintem itt több cimről is levelez valaki. mégegy

2010. júl. 26. 12:17
 46/66 anonim ***** válasza:

.. .megegyszer: ez nem a Kössuth tér, tessék tényeket sorolni nem

pedig a gyülölet hangjait kiereszteni.ki lopott , mit és mikor és hány évet kapott. miért is ne merjek itt baloldali lenni? hol a hiány, ki lett milliomos miniszterelnoksége alatt stb. és ne szégyeld, ha fideszes vagy és fideszesről derul ki , hogy lopott, mert ez nem a párt. viszont azért a vagy kétszázmilliárdért, amit most vett ki a zorban a devizahitelesek zsebéből, plusz ennek az összes következményéért már szégyelheted magad fideszesként, igy néz ki az ellenzéki demagógia kormányzati pozicióban. összel majd elbeszélegetünk a többiről.

2010. júl. 26. 12:24
 47/66 anonim ***** válasza:
Egyikkel se, mocskos kapitalisták !!!!!!
2010. júl. 26. 16:14
 48/66 Kamella válasza:

17:30-asnak: „minden mszp-s tolvaj! te jó isten…”

Döbbenetes!! Neked totál át… ööö… kimosták az agyad! Vannak neked S A J Á T gondolataid?

Akkor minden keresztény inkvizítor, boszorkány (ember)-égető, erőszakos hittérítő, szentföldi csecsemőkoncoló, istenük nevében gyilkolászó?

Mert rengeteg ilyen volt köztük!

Egyébként, hogy a kérdésre válaszoljak: Horn - 4,5; Bajnai - 5

2010. júl. 26. 23:52
 49/66 anonim ***** válasza:

kedves utolsó!

Bajnaira miért adsz 5-öt? 1-et sem érdemelne..

2010. júl. 26. 23:59
 50/66 anonim ***** válasza:

23:59

jaa értem te a pocsék munkát díjazod.. értem én abból még 6-ost is érdemelne!

2010. júl. 27. 00:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!