Ha a baloldal hatalomra jutna?
Ha a baloldal hatalomra jutna eltörölnének minden intézkedést (CSOK -ingyenes étkezés az iskolákban- adókedvezmény - ha valaki a lakóhelyétől 100 kilométerre bérel egy lakást mert ott dolgozik az állam 1 évig fizeti a lakbért - ingyenes tankönyv STB - STB....) csak azért mert azt a jobboldali Fidesz vezette be? Láthattuk, hogy 2002-ben is ez történt.
Újra hitelt vennének fel (Demszky is ezt tanácsolta most Karácsonynak) eladósítanák az országot?
A baloldal miért akarja mindig ha hatalmon vannak tönkretenni mindent?
Miért jó az a baloldalnak ha magas az infláció és nincs munkahely? Akárhányszor hatalmon voltak mindig ez volt a jellemző.
Amikor a baloldal volt hatalmon semmilyen családbarát - emberbarát intézkedést nem hoztak.
Mondjuk az igaz, hogy amikor 2002-ben átvették a hatalmat mindent leállítottak. Anno az Orbán-Medgyessy vagy Pokorni vitában mondta Péter, hogy ami jó azzal nekik nincs semmi bajuk. A családtámogatást is kibővítenék, de hagynák olyan formában működni. Nem lesz gázáremelés azt hiszem még emlékeztek rá. Medgyessy + Lendvai is lassan mondta el többször hogy nem lesz gázáremelés, hogy Orbán is meghallja. Utána hol elismerték hogy lett, hol pedig letagadták azt is egyidőben https://www.youtube.com/watch?v=w6_t8AkeHhc
Hiába lenne a fiatal XXI.sz-i párt hatalmon, most is ugyanaz a lehúzott szennyvíz folyik vissza Karácsonynál. Demszki, draskovics. A Momentum pedig még a románok mellett is kampányol a mieink ellen. Mit tennének a saját országunkban ? :O
""Ózdon a Johnson Electric gyárba már ukránok, szerbek járnak dolgozni, mert annyira nincs munkaerő már.""
Ez hazugság!!!!!
Tudom! Mivel ott dolgozom!
A Johnson Elektricnél Egyedül külföldiként egy ukrán hölgy dolgozik mint mérnök kb 2 éve.
Az idén tavasszal voltak szerbek (kb 10 -12 fő) a Szerbiában működő testvércégtől kb 3 hónapig egy gyártósoron betanulni amit ezután elvittek Szerbiába.
Egyébként pedig nemhogy Szerben meg Ukránok nem dolgoznak itt hanem már lassan magyarok sem ugyanis az elmúlt 2 hónap alatt kb 100 főt leadtak a cégtől és december 15-én újabb leszámolások várhatóak.
2 éve még 1200- an dolgoztak itt most a folyamatosan megszünő sorok miatt most kb 700 -800 -an.
Utána kellene nézni a dolgoknak mielőtt valótlanságokat írsz.
Sőt nemrég volt egy tájékoztatás a (gyűlés) a vezetőség részéről ahol elmondták, hogy nagyon bizonytalan a cég helyzete - jövő márciusban dől el a cég sorsa ha nem sikerül megegyezni a fő vevővel (például VALEO) akár be is zárhat a cég.
,,Ez hazugság!!!!!
Tudom! Mivel ott dolgozom!
A Johnson Elektricnél Egyedül külföldiként egy ukrán hölgy dolgozik mint mérnök kb 2 éve."
Dehogy dolgozol ott te nagyon buta! :D Szerinted, ha nem tudnám milyen állapotok vannak ott akkor felhoztam volna példának? :D
Szerbek meg már jóval előtte is voltak nem egyszer betanulni. :D
Nekem még a svájci időkre is van bőven rálátásom, mikor még svájci cégben volt a kéz, így azért ne akarj kioktatni mik mennek ott. :D
""Szerbek meg már jóval előtte is voltak nem egyszer betanulni. :D""
Látod saját magadat hazutolod meg!!!
Azt írod, hogy ide azért járnak szerbek mert nincs munkaerő közben meg csak betanulni jött 10-12 fő akik2-3 hónap után vissza is mentek.
Te kis butuska!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!