Mennyire lenne igény itt az országban egy jobboldali liberális-konzervatív pártra?
A Momentum jelenleg ez.
Konzervatív-liberális
Semennyire
Radikális baloldali kell
Én nagyon szeretnék egy ilyen pártot, mint a 1998-2002 közötti Fidesz.
Sokáig Momentumban bíztam, de sajna semmi nemzeti és konzervatív nincs bennük...
Az abortusz engedélyezve volna továbbra is, még ha ez egy kényes terület is, mert egy magzatot hordó nőnek joga van eldöntenie, hogy milyen sorsot szán neki.
Liberális lenne pl sajtószabadság terén, a közmédia tényleg a közt szolgálná, szavazásra lehetne bocsátani a melegek házasságkötésének az ügyét, de viszont nem lenne túltolva a meleg propaganda.
Jobboldali alatt tényleg egy hazafias gondolkodásmódot értek, és nem olyan álnemzeti értelemben, ahogy Orbánék csinálják, hanem pl skandináv, ezen belül dán mintára.
A rendőrség szigorúan fellépne a bűnözőkkel szemben, nem lennének olyan kivételezések, amik most vannak, a korrupt politikusokat különösen keményen el lennének számoltatva oldaltól függetlenül, és természetesen az ügynökakták nyilvánosságra lennének hozva.
#8 (reakciód #2-re)
Mi a helyzet a másik féllel? Mi van, ha ő nem akar apa lenni? Vagy mi van pont hogy az akar? Jó ez a nőnek joga van dönteni mert az ő teste érvelés, de a férfit valahogy mindig kihagyja a döntés. Egy terhességhez két ember kell, a döntést a kimeneteléről viszont csak egy hozhatja meg, amit a másiknak viselnie kell.
Persze erre mindig jön a válasz, hogy ha nem akar gyereket, tartsa a gatyájában... Hát persze. Ha meg a nő nem akar gyereket, tartsa összezárva a lábát.
#8:Egy ilyesmi hozzáállású párttal jómagam tudnék azonosulni.
Valamiért ezt a két nézőpontot sokan egymással ellentétesnek gondolják, de szerintem nem zárják ki egymást.
Ebben az esetben szerintem valamilyen jogi útra lehetne terelni ezt a dolgot, mert máshogy úgyse lehetne igazságot tenni.
Hát igen, a kettő között tényleg van egy kis különbség, de ha jól össze lenne a két oldal kombinálva, akkor szerintem nem nagyon lehetne mellélőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!