Vona Gábor miért akarta kivezetni Magyarországot a NATO-ból?
Mert eszére ment a melegbározás, ez a kettősség, amit sokáig nem akart felvállalni, dem indenki látta, hogy ott van benne... Vona Gábor egy utolsó áruló, tökmindegy, hogy mit akart, már ott rohad a történelem pöcegödrében, ahová nemsokára a pártja is kerülni fog.
A vicc az, hogy azok a pártok, amiknek a lecserélése a legnagyobb célja volt a Jobbiknak (DK, MSZP), simán túlélték a pártot, sőt, mostanság össze is fogtak velül (ergo támogatják őket).
Mindig azt hittem, hogy van aminél nincs lejjebb, de a Jobbik újra és újra bizonyítja, hogy óriási tévedés volt annak idején azt a pár szavazatot rájuk adni.
#1 A Fidesz soha nem akarta, és az "annak idején" az a közelmúlt, amiről én beszélek, 1-2 éve is ezt mondták
#2 De akarta
Bolondok, hol éltetek, ebben az országban? Akarta, politikai programja volt
Hogy miért?
Egyrészt lekötelezettje volt az oroszoknak, és szerinte Magyarország orosz kapcsolatainak jót tett volna, ha nem tartozik amerikai érdekszférába
Másrészt úgy általában véve nagyon a nyugati szövetségeink ellen foglalt állást
De természetesen ez baromság, Magyarország soha nem járt volna jól, ha kilép. Vona egy idióta, és mindig is az volt
Még mielőtt valaki elkezdene origozni, ez még a régi origo volt, és az MTI-nek nyilatkozta le
11:35
A mandineres és a 444-es cikkben szó sincs Vonáról. Az origós cikk azt írja, társadalmi vitát szeretne a NATO-tagságról, nem pedig azt, hogy kiléptetné. A videóban a jelzett résznél pedig semmi konkrétum nincs.
Egyébként én támogatnám a NATO-ból való kilépést. Csak kötelezettségeink vannak a NATO felé, de azt ugyan leshetnénk, hogy nekünk bármilyen segítséget nyújtsanak. Magyarországnak a történelem során soha egyetlen európai ország sem nyújtott semmilyen segítséget, amikor szorult helyzetbe kerültünk. Naivitás azt hinni, hogy ezután másképp lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!