Igaz az, hogy a Fidesz 2006-ban arra buzdította a Gyurcsány-kormányt, hogy éles lőszert vessenek be a tüntetők ellen?
Figyelt kérdés
2019. nov. 6. 19:19
2/15 anonim válasza:
Ez így elég gyenge próbálkozás.
Kb. olyan, mintha azt kérdezném, igaz, hogy te rendszeresen újszülöttek véréből sütöd a maceszt?
3/15 anonim válasza:
Parlamenti jegyzőkönyv tanusítja. De amúgy ha belegondolunk a Fidesz tényleg nagyon arra gyúrhatott, hogy halálos áldozatokat varrhasson Gyurcsány nyakába. A tüntetőket tüzelte ahogy bírta, ugyanakkor a kormánytól meg éleslőszer használat szerette volna elérni, a kép összeáll.
5/15 Alain Delon válasza:
3: És hol érhető el az a parlamenti jegyzőkönyv?
7/15 anonim válasza:
Ott nincs semmilyen dokumentum. Egyébként meg jellemző, hogy egyesek még ennyi idő után is Gyurcsányt mosdatják. Talán mert félnek, hogy nélküle egy valódi ellenzék jöhet, ami tényleg elszámoltatja őket?
8/15 anonim válasza:
Igaz és lőttek is a levegőbe éles fegyverrel az MTV székháznál. Ott voltam, láttam. Azt is hallottuk ha a tüntetők esetleg meglincselnének (érts megölnének) bármilyen politikust vagy rendőrt akkor jönni fog a hadsereg is, ez a forgatókönyv akkor is érvénybe lépett volna ha a budapesti erőszakhullám a megye székhelyekre is átterjed. Persze ezek csak szóbeszédek voltak, nem tudom mennyi alapja van de simán el tudom hinni. Voltak olyan szóbeszédek is hogy szélsőjobboldali csoportok tömegével hordtak fel fegyvereket a fővárosba és készültek fegyveres hatalomátvételre.
9/15 anonim válasza:
"Igaz és lőttek is a levegőbe éles fegyverrel az MTV székháznál. Ott voltam, láttam."
Nem kötekedni akarok, de ha a levegőbe lőttek, honnan tudod, hogy éles lőszert használtak?
10/15 árokpart válasza:
8-as A magyar törvények szigorúan tiltják, hogy a hadsereg a civil lakosság ellen lépjen fel. Ezt tudom ez biztos, mert már a rendszerváltás előtt meghozták ezt a szabályozást és talán Európában is egyedülálló. Az egyik magas rangú katona nyilatkozta egyszer a TV-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!