Miért nem látják be végre a fideszesek, hogy Orbán Viktor a jelenkorunk egyik diktátora?
A fidesz szavazók buták, sajnálom de ez van.
A nemlétező migránsveszélytől rettegve önként igába hajtják a fejüket.
Attól félnek elárasztják az országot a migránsok, eddig egyetlen kormány engedett be migránsokat ez pedig az Orbán kormány.
Mégis attól rettegnek majd minden más párt behozza őket.....
Kabaré ami miatt egy ország szenved.
"Ne a fideszre mutogass mert szar az életed."
51,5% adót fizetek a rezsimnek....
Igazad van! Dolgozzak napi 16 órát hogy 8 óra bérét megkapjam.
Hála a fűrernek
Én azt szeretem benne, hogy erős kezű, azokat, akik szidják, mind kicsinálja.
Itt a GyK keretein belül is egyre ritkább azok száma, akik ellenségesek, lassan elfogynak.
Majd megtudjátok ti is, milyen az a karóba húzás, vagy az élve eltemetés, meg az ólombánya.
Bezonyám, rajta vagy a listán hapsikám!
Így gondoltad a diktatúrát?
Hűha, nehogy aztán igazad legyen...
"Te, vagy a munkaadód biztos rosszul csináltok, mert nekem csak a harmadát vonják le a bruttónak. "
Jövedelem után 33,5% adó (persze szét van szedve különböző dolgokra de amikor be kell fizetni az összege 33,5%)
27% áfa= általános forgalmi ADÓ!
100 huf bruttó= 66,5 huf nettó
66,5 huf nettó- 27% áfa (ez esetbe 17,95huf) = 48,55 huf
Tehát minden megkeresett bruttó forintodból 51,5% adó
IGEN az ÁFA is adó csak a kiadások utáni nem a bevétel utáni.
Napi 8 órás munkaidőt figyelembe véve, 247 percet azért dolgozol hogy kifizesd az adóterheket. 233 percet pedig azért dolgozol hogy elkölthesd.
Éves szinten számolva:
52 hét x 5 munkanap = 260 munkanap, 134 napot azért dolgozol az államnak fizesd ki a világrekord adóterheket.
Nem kötekedésből csak szólj ha elszámoltam......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!