Várható még valaki diktátor, aki ellátogat szerény kis hazánkba haverkodni orbánnal, vagy egyelőre erdogánnal végződik az év?
11: Elolvastam ugyanúgy azokat is, de továbbra is röhejes, hogy úgy próbálod beállítani, mintha Putyin nem tett volna olyan sok rosszaságot.
Putyin balhéi meg a Nyugati világ vezetőinek a balhéi nincsenek egy súlycsoportban, mivel a Nyugati világ vezetői kispályások Putyinhoz.
Ez olyan, mintha egy óvodás gyerek erejét (ők lennének a Nyugati világ vezetői) akarnák összehasonlítani egy világbajnok erőemelő erejével (ő lenne Putyin).
12: A válasz egyszerű: olaj. Mivel tele vannak olajjal, így bármit megengednek nekik, csak ne legyen drága az általuk kínált olaj. Szerinted kik a legfőbb lobbisták, akik azért harcolnak, hogy ne terjedjenek el szélesebb körben a környezetbarát, szelet, napenergiát használó járművek? Pont az ilyen olaj nagyhatalmak, mert akkor tudnák buknának mindent. Pénzt, hatalmat, stb. Csak nézd meg, ott van Qatar. Úgy nyerte meg a foci vb rendezési jogot, hogy amit beadtak pályázatot sok város nem is létezett akkoriban, csak a rendezési jog megnyerése után kezdték el magát a városokat felépíteni. Itt szószerint értsd a várost, ne csak stadionra, melléképületekre, stbre gondolj.
"12: A válasz egyszerű: olaj."
Nyilván tudom én is a motivációt... Csak próbáltam rámutatni, hogy valahol mennyire álszent ez az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!