Orbán Viktort miért védik annyira nappal mikor megy valahova? Miért fekete autóban szállítják konvolyban?
Norvégiában a piacon láttam a miniszterelnök asszonyt egy banya-tankkal volt, krumplit, hagymát meg banánt vett.
Nem láttam testőröket (attól még lehettek) és a népek (már aki felismerte) kedvesen köszöntötték, és ő kedvesen visszaköszönt.
Persze neki nincs oka félni, őt nem gyűlölik a norvégok!
12: Biztos lehetsz benne, hogy őt láttam!
Ott nincs szüksége hasonmásra; ő sem és a király sem fél elvegyülni a nép között!
Tudod, őket szereti és tiszteli a nép!
Orbánnak több ellensége van, mint támogatója. A kezdő és haladó diktátoroknál ez így van. Ha megfigyeled, akkor a golyóálló mellény nyomai is látszanak rajta a beszédei során. Sok embernek lenne érdeke, hogy meghaljon.
Azt hozzátenném, hogy egy átlag jóléti, demokratikus országban nem így van. Asszem Hollandiában a miniszterelnök is biciklivel jár és rengeteg más elnökkel is simán összefutsz a tescoban vasárnap délután.
A világ nagy vezetőivel persze más a szitu, az aktuális amerikai elnök pl mindig fokozott veszélyben van, a személyétől függetlenül.
De egy 10 milliós európai ország miniszterelnökének nem kellene ekkora védelem normális esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!