Mi ez a sok Momentum gyalázó kérdés mostanában?
Figyelt kérdés
2019. nov. 3. 17:19
1/9 anonim válasza:
Valami fidelitasos nyomingert ráállítottak a feladatra a Pártnál.
2/9 anonim válasza:
Puzsér írja ki ezeket a kérdéseket.
3/9 mindentudó99 válasza:
Nem tudom. De hogy egyesek még a párt nevét is képtelenek helyesen leírni az már felháborító. Gyalázat!
4/9 mindentudó99 válasza:
Lemaradt. Nem erre a kérdésre céloztam. Egyébként nyilván egyesek nem szeretik. Vagy azert gyalázzák mert tartanak tőle. Számtalan oka lehet. Én sem ujjongok értük de pl örülök hogy az olipia rendezést megtorpedózták. Amilyen szerencsétlenek vagyunk elnyerjük a rendezést. Más se hiányzott volna.
5/9 anonim válasza:
Mi van veled, csak nem a Dicső Párt ellen fordultál?
6/9 mindentudó99 válasza:
Ez a baj veletek. Mindent feketén vagy fehéren láttok. Attól hogy szavazok egy pártra nem azt jelenti hogy minden tettükkel egyetértek. Miért is kellene?
7/9 anonim válasza:
Azért, mert a Fidesznek pont ez a lényege.
9/9 anonim válasza:
Vagy azért gyalázzák őket, mert gyalázatos, amit művelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!