Lehet, hogy hülye kérdés, de Orbán Viktornak vannak szolgái?
Nyilván nem olyan szolgákra gondolok mint amilyenek a régi arisztokratáknak, nemeseknek voltak. De azt kétlem, hogy ilyen nagy emberek, ilyen gazdag emberek mint Orbán, Rogán vagy akár Mészáros Lőrinc maguk főznék az ebédjüket, maguk mosnák a ruháikat vagy maguk művelnék a földjeiket stb.
Szerintem biztos, hogy vannak nekik valamilyen inasaik, szolgáik akik mindezeket megcsinálják.
Ti mit gondoltok?(nem vagyok fideszes, épp ellenkezőleg)
Mint írtam, nem vagyok fideszes, sőt utálom őket!
Tudsz olvasni?
"Mint írtam, nem vagyok fideszes, sőt utálom őket!"
Az lehet, de szolgalelkűséged élteti a rendszert.
Mi az hogy szolgái? Az aki pénzért mos főz takarít, valakinek az máris szolga?
Dolgoznak a szüleid is valahol nem? Akkor már ők is szolgák? Te is fogsz nem leszel bűnöző remélem.
Nekem is van házvezető nőm, aki mos, főz, takarít, mert ő ehhez ért! Én ezt a munkát megfizetem neki, amiből a családját fenn tudja tartani.
Nyílván, és sokkal többet keresek, de nekem abból még - azon kívül hogy ő kifizetem - rengeteg kiadásom van!
Ő egy munkavállaló nálam, és nem "szolga"!
Ráadásul nagyon rendes, és aranyos! Szinte családtag!
Orbánt azt nem tudom - és nem is érdekel.
Csicskái vannak akik érdekből ugarnak neki, és lesik hogy mikor tehetnek a kedvére.
Megéri nekik.
#9 vagyok:
Azért nem nevezem alkalmazottnak ezeket, mert egy alkalmazott elvégzi a munkáját amit kiadnak neki.
Szerintem a s'ggnyalás viszont nem munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!