Már a hétköznapi emberek jogait csorbítják, ez már lassan diktatúra?
Annyira bírom azokat, akik szerint nincs diktatúra, mert akkor ezt nem írhatnám ki. Gondolom az ilyen lények az égő házból sem menekülnek ki, mondván még messze a tűz, nem ég még annyira, nincs forróság.
Tessék [link] . Már a hétköznapi embert vegzálják. A másik oldalról persze az is szabad véleménynyilvánítás, ha más emberek autóját összematricázzák!
Senki ne merje nekem azt mondani, hogy ez egyetlen ember túlkapása volt! Ha így lenne, akkor ezt a rendőrt másnap menesztették volna, vagy legalábbis kap érte valamilyen büntetést!
Nem vagyok se Fideszes, se nem élek Magyarországon, egyszerűen csak a szégyen legaljának tartom hogy valaki azt sérelmezi hogy nem inthet be bármikor bárkinek csak úgy.
Sajnos jó példája vagy azoknak, kérdező, akik miatt gáz ez az ország...
Lassan majd ott fogunk tartani, hogy a nyugdíjasok hátracsavarják a fiatalok karjait, mert azok nem adják át a helyüket a buszon, vagy éppen köptek egyet az utcán.
Bezzeg a következő generáció jövőjét felélni, elherdálni, elmagyarkodni, azt lehetett, és mi fiatalok legyünk kussba, mert felneveltek minket. Szégyen, ami az elmúlt 30 évben történt, és ezért nem én vagyok felelős 24 évesen, hanem az 50 év felettiek, szóval pofa alapállásba, és örüljetek, hogy nem veszünk revansot.
"Mert mi lett volna, ha az a véglény nem akadályozza meg?"
Pozitív végkimenetele semmiképp nem lett volna senkire nézve sem.
Ergo, lásd az előző válaszom!
"Mivan elvtárs már szégyelled a pártod? "
Nem tudom mi nem volt világos abban, amit írtam.
"Nincs diktatúra. Kiírhattad ezt a kérdést következmények nélkül. Szabadlábon vagy még? Ha igen, akkor szerinted doktatúra van?..."
Értelmezd a kérdést! Senki nem állította, hogy diktatúra van, csupán annyit, hogy efelé tartunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!