Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehetséges, hogy Karácsony...

Lehetséges, hogy Karácsony Gergely megválasztásával elindult a FIDESZ hanyatlása?

Figyelt kérdés

Mindig követtem a politikát. Már bőven abban a korban vagyok, hogy tudnék szavazni, de nem vettem még rá magam. Igazából az én családom és rokonságom mindig is jobboldali volt. Ezek közül a rokonaim közül kb 5-en pestiek, akik a főpolgármester választáson Karácsonyra szavaztak csodával határos módon és a következő választásokon már csak ellenzéki pártra fognak. Nemcsak tőlük hallom ezt, hanem sok ember aki még régen nagy FIDESZ-es volt, most vagy alapból nem megy el szavazni vagy ha elmegy akkor az ellenzéket támogatja. Van ennek oka bőven, sok mindent nem tartott be és nem csinált meg, amit megigért és a mégrosszabb, hogy az adófizetők pénzét és az uniós pénzeket mind lenyúlták

Ez mind igaz, akár tetszik valakinek akár nem. Én csak egyet nem értek. A pesti ember jól él, magasabb bért kap és nem mellesleg a főváros által nyújtott sok ezer féle szolgáltatások hasznát élvezi. Ezért nem értem miért nem volt jó Tarlós, aki szerintem egy igen gerinces ember volt mindig.

2019. okt. 29. 13:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

A dk azért létezhet mert vannak akik elhiszik hogy gyurcsány jó ember, akik elhiszik és vallják, hogy az őszödi beszéd egy igazságbeszéd volt. Ahogyan vannak akik hiszik hogy a Földlapos vagy hogy a műanyag szívószálak miatt fog elpusztulni a Föld.

A lényeg az, hogy elmebetegek, buták mindig is mindenhol voltak és lesznek is. A többiek nem mindegy mennyien vannak és milyenek. Láthatod milyenek: elvtelenek, mert a hatalomért vele is összefognak.

Budapesten sajnos 20 éven keresztül nagyon kevés fejlesztés, építés és felújítás történt. Ha csak fele olyan tempóban mentek volna a dolgok, mint az elmúlt 9 évben, akkor ma egy mélységében is modernebb, gyönyörű város lenne. De nem mentek, Demszky alatt szinte semmi nem történ. Ez a 9 év pedig csak erre volt elég. De ha összehasonlítjuk a 2010-es Budapesttel, akkor hatalmas a változás már így is. Kár hogy most megáll.

2019. okt. 29. 17:56
 12/12 A kérdező kommentje:
Ne legyünk ennyire pesszimisták. Nyilván Karácsony emiatt a tutyi-mutyi viselkedése miatt unszimpatikus, de hátha. Ne igyunk előre a medve bőrére.
2019. okt. 29. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!