Tényleg győzhet a baloldali öszefogás?
A mai hírek váratlanul érték,a koalíció már erősebb a FIDESZ-nél.
Mi lesz velünk így.
Elképesztő!!!
Link:
És egy kis ízelítő az összefogásból:
Nem biztos, hogy érdemes Novák oldaláról linkelni olyan cikkeket, amiben a Jobbikot is ugyanúgy leakarja járattni.
Pénzlenyúlásról meg Novák oldala ne beszéljen, ő is nagyban űzte. Pl.: mikor ő is külön felvette a lakhatási támogatást meg Dúró Dóra is megtrükközve a rendszert, holott rég együtt éltek már.
Romániában is átvették csellel ganccsal a hatalmat aztán 2 és fél év alatt megbuktak
Nálunk hamarabb buknának
Sajnos az átlag embernek változatosság kell, nem bírák ha sokáig ugyanaz
"Mi lesz velünk így."
Remélem a fideszeseklel az lesz, hogy munkatáborokba kerülnek életük végéig, ahol ingyenmunkával majd visszaszolgáltatnak valamennyit azoknak akik miattuk szívtak egy évtizeden keresztül.
Mond még nekem kik "szívtak„a fidesz miatt?
A fletó miatt sokan megvakúltak,oszt a pinokió mégse lógott lámpavason
Mi ez a feltételes mód? Mi az hogy váratlanul?
Rettegsz? Nem meglepő, a pártod parancsa, hogy ezt tedd, te pedig hűen végrehajtod.
Amúgy fel sem tűnt neked: nem az összefogás győzött, hanem az emberek kezdenek kijózanodni. Ha az összefogás győzött, csak annyit jelent, több ember akarja eltakarítani a megnyomorítóját.
Hm.
Ennyire határozott fellépésre és cselekvésre még én sem számítottam! Csak így tovább!
Egy DK-s.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!