Gyurcsány ferencné jelenleg mit csinál? Brüszelben van?
"De gyúrcsány felesége,ezért magyarul gyurcsány ferencné a tisztes neve."
Szomorúan olvasom amikor a magad fajta "nemzetinek" tartja magát, de az anyanyelvén se tud írni. (Amennyiben te is bevásároltad magad letelepedési kötvénnyel elnézést kérek a migráns formádtól)
"De"-vel nem kezdünk mondatot! (kivéve a parasztlandiak)
"gyúrcsány-gyurcsány" Gyurcsány így írják helyesen, tulajdonnevet nem kisbetűvel írunk. (tudod Magyar helyesírás alapszabálya)(rövid "u" nem hosszú)
"Ferenc" ugyancsak tulajdonnév
Nem kell felvennie a férj vezetéknevét ez egy maradi szokás a földesúri korszakból amikor tulajdon volt a nő és nem partner.
Látom már minden Fidelitasz tagot bevetnek a lejáratásba, ennyire tele a gatya?
Addig ne nevezd kérlek magad Magyarnak amíg nem tudsz a saját nyelveden.
11
Bagoly mondja verébnek. Te angol nyelvterületről fogalmazol, érezni a fordítást.
Egyébként a Gyurcsány felesége, az 56-os Apró unokája -és ez csak magyar félről- nem tétlenkedik, most éppen a második magyar jelölt ellen is aknamunkát folytat.
DE -mert igenis lehet, szabad és stílusértéke is van a "de"-vel kezdésnek-; van az aknamunkának, az aknáknak néhány veszélyes tulajdonsága is, szerencsére. És előbb-utóbb működik is.
"11
Bagoly mondja verébnek. Te angol nyelvterületről fogalmazol, érezni a fordítást."
Ritka értelmi fogyatékos vagy, annyira angol nyelvterületről származom hogy 200+ éve betelepült sváb felmenőim vannak.
48-as szabadságharcban hunyt el nem egy felmenőm.
56-os forradalomban a Mecseki Láthatatlanokat erősítette 2 felmenőm.
A 2 világégésben nem egy! felmenőm vesztette életét.
Nagyapádnál régebbi felmenőddel tisztában sem vagy de te nevezel engem "angolnak"
Szánalmas vagdalózó vergődés, és vádaskodás.
13
Nem mondtalak "angol"-nak.
Azt mondtam, hogy angol nyelvterületről írsz. Ami sajnos manapság még Mo-on is lehet, de tudod ezt te nagyon jól.
Hogy én meddig vezetem vissza az őseimet, az az én dolgom, de hogy te szégyene vagy a tieidnek, az hótziher.
Gyurcsány felesége is visszavezetheti az őseit néhány generációra Mo-on, és az ő ősei még büszkék is a leszármazottjukra. Hogy Brüsszelben is azt szolgálja, amit ők egykoron. Áskálódik a nép ellen, amin élősködik.
Na akkor az én rokonaim is harcoltak az első,második világháborúban,56-ban,a tanácsköztársaság ellen de még a románok ellen is,dédapám vitéz volt,tehát az én rokonaim a vörösök ellen harcolnak mióta van bolsevizmus.
De gyurcsány ferencné a bolsevikok legrosszabb kiadása,ezért kérdem most hol áskálodik ellenük.
"De gyurcsány ferencné a bolsevikok legrosszabb kiadása,ezért kérdem most hol áskálodik ellenük."
Hol és mit áskálódik?
Még egyetlen negatív dolgot nem tett. Ja hát ha fáj a fidesznek azt csinálják vele amit az emútkilencévbe ők csináltak......
"Az uniós parlamentbe miníg a magyar nép ellen szavaz a momentumos bandával,mert annyira korlátolt hogy nem fogja fel nincs fidesz odakin csak magyar
"
Ahaa, amikor ugyan ezt tette a fidesz SŐT követelte Magyarországtól vonjon meg az EU minden forintot akkor ő "hazafi" volt?
Furcsa dolog Orbán azért próbálja bírálni az ellenségképeit amit ő megtett nem is egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!