Nem tudom ezt a sok hülyeséget honnan veszed. Szanyi továbbra is párttag, ő mondta többször is, hogy nem kíván szakítani az MSZP-vel. A párton belül eddig is több platform működött, Szanyi létrehozott egy újat, aminek inkább kicsit mozgalmi jellege van.
2019. okt. 27. 16:08
12/21 anonim válasza:
A bal párt az 1500 kedvelőjével egy komolyabb romkocsmát sem tud megtölteni. Annyira komolytalan, hogy az fb-n kívül 0 a média jelenlétük. A saját honlapjuk sem működik! Lúzer hülyegyerekek gyülekezete.
2019. okt. 27. 16:38
13/21 anonim válasza:
Volt kishazánkabn 40+ év tapasztalat a "baloldali" mozgalmak "áldásos" tevékenységéről!
Nem kérünk belőlük még egyszer!
Húzzatok el a pitsába a krumplis tésztátokkal együtt!
2019. okt. 27. 16:45
14/21 anonim válasza:
A Fideszt a Momentum fogja elsöpörni - vagy a belső rohadás!
Ezek a kis fika egyletek viccnek jók, mert hülyébbek még Orbánnál is.
2019. okt. 27. 17:26
15/21 anonim válasza:
Hát én 30 éve vagyok a felsőoktatásban. Kicsit ráhajtanék, több szavazóm lenne, mint a balpártnak.
És akkor a kocsmai cimborákat még nem is számoltam bele.
2019. okt. 27. 17:29
16/21 anonim válasza:
Én csak azt nem tudom elképzelni, kinek van erre ideje. Igen, vasárnap van, de ennyire unatkozni hogy lehet?
2019. okt. 27. 17:55
17/21 anonim válasza:
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
2019. okt. 27. 18:27
18/21 anonim válasza:
Az lemaradt, hogy a kétbites agyú egy marha gyenge troll, aki annyira nulla (pont mint pártja támogatottsága), hogy itt reklámozza a viccnek sem minősülő tömörülését.
2019. okt. 27. 19:04
19/21 anonim válasza:
Na ezt kikérem magamnak.nincs 125féle fiókom,látom minden normális kérdés allat trollkodsz mindenkit. kedves70% engem is gyanúsítasz mindenféle zagyvaságodal.téged is lehet ám jelenteni troll,kérj bocsánatot férfi módra vagy vond vissza amit írtál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!