Miért hívják "Szemkilövetőnek" Gyurcsány Ferencet?
10
Szerintem több helyszínt és időpontot keversz. Más volt a helyzet pl. a tv székháznál, más a Tanács körúton és más a Parlament környékén.
Ha Gyurcsány azonnal lemondott volna, az egész elkerülhető lett volna. Csak még szükség volt néhány aláírására, meg a hatályba lépésre, ilyesmi miatt vártak. Attól nem kell félni, előbb-utóbb minden kiderül.
Ja igen, fideszes szemmel:
Békés tüntető: Kirakatokat tör zúz, fél Budapestet felgyújtják, mozgásba hoznak egy tankot (!).
Agresszív csürhe, rendbontók: Feldöntenek egy szánkót.
"10
Szerintem több helyszínt és időpontot keversz. Más volt a helyzet pl. a tv székháznál, más a Tanács körúton és más a Parlament környékén."
Nem keverek semmit, nem a tv székházra néz az ablakom!
Lent voltam én is tüntetni amíg nem kezdtek felbőszült focidrukkerek törni zúzni. Ez után mentem haza, kiálltam az ablakba és azt néztem fél téglával dobálják a rendőröket (meg konkrétan bármivel ami a kezük ügyébe akadt pl letördelt autó visszapillantóval) azok meg nem győztek a kis hoki minipajzs mögé bújva védekezni. Rá legalább egy órával kezdtek jönni a vízágyús kocsik, utána kapták a tüntetők a könnygázt de az már akkor semmiféle békés jelleggel nem rendelkezett!
Semmi másról nem szólt már az utána elkövetkező napokba mint a focidrukkerek által hergelt tömeg hogyan tud minél nagyobb anyagi kárt okozni.
A baleset amiben kilőtték a tüntető szemét pedig szimpla baleset. Ha igaz lenne a "szemkilövető" duma akkor nem egy félszemű tüntető lett volna hanem százával-ezrével járkálnának fél szemmel Budapest polgárai.
Te keversz dolgokat mert most vagy 18 éves "bölcs" és hallottál olyanról, aki látott olyat, aki szagolt hasonlót mint a pörkölt!
Ő maga mondta, hogy folyamatos kapcsolatban állt a helyszínparancsnokkal.
Mégis, ki döntött akkor?
A TV székház máskor volt, és valóban akkor durvult el a dolog, amikor egy csapatban megérkeztek a kapucnis, kopasz gyerekek.
És még valami: beküldték a vízágyút a felázott fűre 1 fő kezelővel, gyalogsági oldalbiztosítás nélkül!
Szerették volna egy lincselést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!