Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jól gondolom hogy ez már...

Jól gondolom hogy ez már politikai idiotizmus?

Figyelt kérdés

Sok esetben azt vettem észre hogy az intelligencia némileg független a politikai nézetektől.

Van egy ismerősöm aki a 7. kerületben , a bulinegyedben lakik. Most teljesen kivan akadva hogy dks képviselő nyert mert a rohadt gyurcsány tönretette az országot... Egyébként szídja az ellenzéki pártokat rendesen, mint s bokrot, nem csak a dkt.

Egyfolytábn arról panaszkodik nekem hogy élhetetlen az a része budapestnek mert sok a szemét és nagy a zaj a sok turista meg fiatal miatt. Na most én eddig abban hitben éltem hogy abban a kerületben eddig ellenzéki polgi volt és ezért szídja ennyire a helyet/helyzetet....

De ledöbbentem amikor láttam hogy már 8 éve fideszes volt a kerületi polgármester és csak most lett leváltba. Kérdem én, ha ennyire sz*r volt eddig és "ennél rosszabb már nem igen lehet a helyzet" akkor miért baj hogy az ellenzék nyert?!

Egyébként sem értem őt. Állandóan panaszkodik hogy milyen rossz a forint meg francos 27%os áfa miatt drága minden amit külföldről rendel. Migráns kérdést egy hülyeségnek nevezi. Nem vales szerinte.

Mindezek ellenére elment és most is a fideszre szavazott.. nem értem őt. Tudom hogy ő valami special kind of fideszes szavazó de tényleg idiótaság ami csinál. Ti mit gondoltok?

2019. okt. 25. 18:01
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Megtéveszthető tömeg része, az emberiség nagy része ebbe a kategóriába van, az ilyen tömegeket tudta felhasználni a történelem során Mussoloni, Hitler stb a saját tervei érdekében.
2019. okt. 25. 18:05
 2/8 anonim ***** válasza:
73%

"Egyfolytábn arról panaszkodik nekem hogy élhetetlen az a része budapestnek mert sok a szemét és nagy a zaj a sok turista meg fiatal miatt. Na most én eddig abban hitben éltem hogy abban a kerületben eddig ellenzéki polgi volt és ezért szídja ennyire a helyet/helyzetet...."

Ne aggódj egy idő múlva az lesz a problémája, hogy el tünt onnan a sok fiatal és a turisták! Ilyen a magyar nép, sok féle emberek vannak. Ez a mentalitás még mindig jobb annál, hogy amikor Zsuzsinéni megbotlik a lépcsőn azért is a kormány meg azorbán a hibás!

2019. okt. 25. 18:17
 3/8 anonim ***** válasza:
5%

Igen, vannak ilyenek.

Ez még a jobbik eset. Mondok egy példát:

Megszületett a lányom, 4520 grammal.

Elvittük 1 éves korában a szükséges orvosi ellenőrzésre.

11 kg volt, kicsattant az egészségtől, majd' legurult a kezelő-asztalról.

Van egy általános szabály, hogy a gyereknek 1 éves korára általában meg kell háromszorozni a születési súlyát. A doktornő megmérte a gyereket, majd elkezdett veszekedni hogy az anyatej kevés a gyereknek, alultáplált, és tápszer kell neki!

Tehát mégegyszer: a lányom TÚLSÚLYOS volt! Kövér volt rendesen!

Amikor az asszisztens látta hogy még egy pillanat és teli tüdőből a qrva anyjába fogom küldeni (ismert), akkor már ő szólt rá a pic'ára hogy legalább NÉZZEN RÁ a gyerekre!

Ránézett, és azt mondta hogy ő ezt nem érti!

Nem baj, hogy a kezében volt a papír, hogy a lányom ÓRIÁS-CSECSEMŐ?

2019. okt. 25. 18:19
 4/8 anonim ***** válasza:

Én is ismerek olyan állatorvost, aki egy rántottát nem bírna magának összeütni és olyan mérlegképes könyvelőt, aki fordítva akart begyújtani a kazánba, mert szerinte az úgy gazdaságosabb, ha a kupac tetejére teszi a papírt, alá a gyújtóst, legalulra pedig a fát. Aztán gyújtogatta a tetején a papírokat és csak nem akart neki begyulladni.

Ja, egy programozó ismerősömmel pedig találkoztam a nyáron és szóba került a gin tonik, hogy ő azt mennyire szereti. Utána nézett neten, hogy a tonikot kininből készítik, de a ginről fogalma sincs. Mondom neki, hogy borókabogyót használnak hozzá, mire nézett rám nagy kerek szemekkel, hogy mi az a boróka? Először azt hittem, hogy hülyéskedik, de nem, kajak nem tudta, hogy mi az a boróka, el kellett neki magyaráznom. XD

Hidd el, több furcsa ember él köztünk, mint gondolnád...

2019. okt. 25. 18:22
 5/8 anonim ***** válasza:
89%

3-as válaszoló,

megmagyaráznád, hogy mi köze a kérdésnek a gyereked testsúlyához? Talán a doktornő viselkedéséért is a kormány felelős?

2019. okt. 25. 18:24
 6/8 anonim ***** válasza:
41%

#3 vagyok:

Ezután excémára kezelte a gombás fertőzést (az ÉN orvosom hozta helyre), torokgyulladásnak kezelte a tüszős-mandulagyulladást (ügyelet lett), de akkor vittem el másik orvoshoz amikor bárányhimlős lett.

Bementem időpontot kérn, és mondtam hogy úgy nézem, hogy bárányhimlős. Írt egy receptet, kiállított egy kitöltetlen igazolást az óvodának, és mondta hogy ha meggyógyult, írjam be a dátumot!

Mégcsak a gyereket sem akarta látni, az én diagnózisomat fogadta el, és rám bízta hogy mikor lesz gyógyult.

NA EZ A DURVA!

2019. okt. 25. 18:28
 7/8 anonim ***** válasza:
65%

#3, #5-nek:

A kérdező egy egyszerű hétköznapi ember idiotizmusán akadt ki.

Azt kívántam jelezni neki, hogy még orvosok között is vannak iszonyú ostoba, begyöpösödött agyúak!

2019. okt. 25. 18:33
 8/8 anonim ***** válasza:

"Sok esetben azt vettem észre hogy az intelligencia némileg független a politikai nézetektől."

Igen. sok esetben én is észreveszem hogy jé, tud írni, olvasni, aztán mégis ilyen hülyeségeket ír le, mint ez a mondat.

2019. okt. 25. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!