Az '56-os szabadságharcosok kinek a pártjára állnának ma?
Figyelt kérdés
Minden politikai párt minden év október 23-án az aktuális politikai helyzettel hozza párhuzamba '56-ot. Csak éppen a szerepeket cserélik fel, a saját javukra. De kit választanának valójában az '56-osok a mai politikai helyzetben?2019. okt. 23. 15:31
11/14 anonim válasza:
Úgy tűnik, hogy a #8 már azt is tudja mit gondoltak az 56-osok. Mellesleg hidd el nekem, hogy az akkori emberek sokkal rasszistábbak voltak mint ma. Ugyan hogy maradhatott volna fenn a Horthy rendszer aztán Szálasi olyan sokáig? Ráadásul tudták, hogy a hatalomban zsidók vannak. Amúgy meg nehogy azt higyjétek már, hogy 56ot polgári, liberális demokraták csinálták? Vegyes volt a felhozatal, de az átlag ember antikommunista és jobboldali volt.
12/14 anonim válasza:
Az 56osok egy tissztességesen működő demokrácia mellett álnának ki, ahol a közélet nem arról szól hogy az emberek dobálják egymásra a szart a másik politikai nézetei miatt. Arra a pártra állnának aki garantálja a politikai verseny igazságosságát, és nem a hatalom kisajtítására törekszik.
Sajnos ma magyarországon nincs ilyen párt
13/14 anonim válasza:
Valószínűleg válogatás nélkül húznák lámpavasra az ún. bal- és jobboldali köztörvényes bűnözőket, akik az Országgyűlésben ücsörögnek.
14/14 anonim válasza:
#10 Értem, de az ilyen emberekre mindent lehetne mondani, csak azt nem, hogy forradalmárok.
Szerintem ha ma élnének, akkor igyekeznének elkergetni az összes politikust a parlamentből, vagy esetleg azt is csinálnák, amit az előző írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!