Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Puzsérnak azért nem volt...

Puzsérnak azért nem volt semmi esélye, mert nem akarta Tarlóst leváltani?

Figyelt kérdés
Budapesten még szinte az összes plakát olvasható. Puzsér meglepő módon mindegyiken az ellenzéket akarja leváltani, s nem Tarlóst. Lehetséges, hogy a nem fideszes szavazók elsősorban Tarlóst akarták leváltani? Ennek köszönhető siralmas eredménye? Hiszen ki szavazna egy olyan polgármesterjelöltre, aki nyíltan csak egy másik kihívó sikerét akarja megakadályozni, s nem az aktuális polgármestert leváltani.

2019. okt. 21. 23:26
1 2
 11/12 anonim válasza:
44%

Én, ha nincs Puzsér, nem megyek el szavazni, mert utálom az elmúlt 30 év mocskos szélkakaspolitikusbűnözőit (legyen az a fideszmaffia vagy az ellenzékimaffia tagja).

Tehát az én szavazatomat nem vette el sem a kommunistából érdekes módon lett demomratikustól, sem pedig a demokratikusból érdekes módon lett nacionalistától.

Puzsér Róbert először az ellenzéket akarja leváltani önmagára és csapatára, majd a kormányt.

Ez olyan, mint amikor a futóversenyen harmadikként először a másodikat kell megelőznöd, hogy aztán megelőzhesd az elsőt.

Szerintem Karácsony Gergely semmivel sem lesz jobb, mint Tárolós István, mert mind a kettő tartozik egy bűnbandához.

Sőt Karácsony Gergely lehet, hogy még rosszabb is lesz nekünk, Budapestieknek, mivel a FIDESZ nem fogja annyira támogatni és a vitákból/harcokból kialakuló döntésképtelenséget mi fogjuk megszívni.

Lopni azt meg hát nem meglepően ő is fog.(lásd: Zugló)

Én örültem volna Puzsér győzelmének, de tudtam, hogy ez egyenlőre még nem lehetséges, így hogy a szavazók nagy része nyugdíjas és egész nap tvét néz. Ha az atv-ét nézi, akkor egy leszűrt valóságot kap, amiben Karácsony a megváltó, ha s hír tv-ét nézi, akkor is egy leszűrt valóságot kap, ahol Tarlós a jóságos nagyapó. Puzsérnak sajnos nincsen tv-je, csak a Youtube, amit inkább a fiatalabb generáció néz.

Sajnos a jelenlegi politikusok a 20. századból élnek, annak áldozatainak a sebeit tépik fel és így szavaztatják meg őket: ha az őseiket/őket gulágba vitték Szibériába, akkor a FIDESZre szavaznak, ha Auschwitzba, akkor meg az MSZPre és a DKra. Sikerült megosztani a társadalmat az identitáspolitikával. Miközben mi még mindig a 20.században élünk és abban gondolkozunk (már aki), addig ők, a politikusok (mind a két oldal) megtömik a zsebeiket a pénzünkkel.

De előbb-utóbb a szavazók is lecserélődnek(meghalnak a 20. század áldozatai), és akkor majd törődhetünk a jelenlegi problémákkal és a jövővel.

Eljön majd az igazi rendszerváltozás ideje!

2019. okt. 24. 01:54
 12/12 anonim ***** válasza:
79%
A nagy ellenzékváltó puzséristák hatalmas baromságot beszélnek, egyetlen autoriter berendezkedést sem az ellenzék leváltásával váltottak le. A már meglévő ellenzék összefogásával viszont annál többet. Csak ehhez kicsit tájékozottabbnak kellene lenni, nem a Puzsér baromságait visszaböfögni.
2019. okt. 25. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!