Puzsérnak azért nem volt semmi esélye, mert nem akarta Tarlóst leváltani?
Én, ha nincs Puzsér, nem megyek el szavazni, mert utálom az elmúlt 30 év mocskos szélkakaspolitikusbűnözőit (legyen az a fideszmaffia vagy az ellenzékimaffia tagja).
Tehát az én szavazatomat nem vette el sem a kommunistából érdekes módon lett demomratikustól, sem pedig a demokratikusból érdekes módon lett nacionalistától.
Puzsér Róbert először az ellenzéket akarja leváltani önmagára és csapatára, majd a kormányt.
Ez olyan, mint amikor a futóversenyen harmadikként először a másodikat kell megelőznöd, hogy aztán megelőzhesd az elsőt.
Szerintem Karácsony Gergely semmivel sem lesz jobb, mint Tárolós István, mert mind a kettő tartozik egy bűnbandához.
Sőt Karácsony Gergely lehet, hogy még rosszabb is lesz nekünk, Budapestieknek, mivel a FIDESZ nem fogja annyira támogatni és a vitákból/harcokból kialakuló döntésképtelenséget mi fogjuk megszívni.
Lopni azt meg hát nem meglepően ő is fog.(lásd: Zugló)
Én örültem volna Puzsér győzelmének, de tudtam, hogy ez egyenlőre még nem lehetséges, így hogy a szavazók nagy része nyugdíjas és egész nap tvét néz. Ha az atv-ét nézi, akkor egy leszűrt valóságot kap, amiben Karácsony a megváltó, ha s hír tv-ét nézi, akkor is egy leszűrt valóságot kap, ahol Tarlós a jóságos nagyapó. Puzsérnak sajnos nincsen tv-je, csak a Youtube, amit inkább a fiatalabb generáció néz.
Sajnos a jelenlegi politikusok a 20. századból élnek, annak áldozatainak a sebeit tépik fel és így szavaztatják meg őket: ha az őseiket/őket gulágba vitték Szibériába, akkor a FIDESZre szavaznak, ha Auschwitzba, akkor meg az MSZPre és a DKra. Sikerült megosztani a társadalmat az identitáspolitikával. Miközben mi még mindig a 20.században élünk és abban gondolkozunk (már aki), addig ők, a politikusok (mind a két oldal) megtömik a zsebeiket a pénzünkkel.
De előbb-utóbb a szavazók is lecserélődnek(meghalnak a 20. század áldozatai), és akkor majd törődhetünk a jelenlegi problémákkal és a jövővel.
Eljön majd az igazi rendszerváltozás ideje!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!