Greta Thunbergnek mi a véleménye Áder János tevékenységéről, és személyéről?
Majd élünk úgy mint luke a tatooinon,földbeásott tanyákon.
Én különbenis bírom a meleget,lessz pálmafa meg kókuszdió.
Szerinted Magyarországon kívül hányan ismerik vagy pláne veszik komolyan?
Miből.gondolodb hogy bárkinek is lenne véleménye egy ilyen totálisan jelentéktelen figuráról?
Te ismered az összes állam vagy tagállam legfőbb méltóságát?
Mert akkor még el tudom fogadni, ha így gondolod...
"A WHO szerint az autizmus spektrumzavar fogyatékosság"
Nem.
Az Asperger-szindróma ICD-10 (International Classification of Diseases) listáján szerepel (kis hazánkban ezt BNO-nak, BETEGSÉGEK NEMZETKÖZI OSZTÁLYOZÁSÁNAK hívják), tehát BETEGSÉG:
ugyanígy az OCD:
és a szelektív mutizmus:
is.
Greta tökéletesen tisztában van vele, hogy BETEG és hogy milyen BETEGSÉGEKET diagnosztizáltak nála:
"Tizenegy évesen megbetegedtem. Depresszióba estem, felhagytam a beszéddel és az evéssel is. Két hónap alatt nagyjából tíz kilót fogytam. Később Asperger szindrómával diagnosztizáltak, továbbá OCD-vel és szelektív némasággal."
"Asperger-szindrómás, ami azt jelenti..."
...hogy nem képes társas kapcsolatok kialakítására (viszont beszűkült, repetitív érdeklődést mutat bizonyos tevékenységek iránt) - éppen ezért nehezen ismeri fel, ha ilyen téren kihasználják.
Kedves kérdező,
elsődlegesen az előadóművész "szülei", akik lányuk turnéztatásával a saját produktumaikból származó nagyobb bevételre, nagyobb ismertségre apellálnak.
Másodlagosan azon - főként baloldali - politikai erők, akik a "zöld eszmék" mögé bújva, érzelmekre való apellálás és politikai pedofília eszközeivel próbálnak előretörni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!