Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Greta Thunbergnek mi a vélemén...

Greta Thunbergnek mi a véleménye Áder János tevékenységéről, és személyéről?

Figyelt kérdés

2019. okt. 21. 19:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
30%

Majd élünk úgy mint luke a tatooinon,földbeásott tanyákon.

Én különbenis bírom a meleget,lessz pálmafa meg kókuszdió.

2019. okt. 21. 22:08
 12/24 Alex Fly ***** válasza:
100%

Szerinted Magyarországon kívül hányan ismerik vagy pláne veszik komolyan?

Miből.gondolodb hogy bárkinek is lenne véleménye egy ilyen totálisan jelentéktelen figuráról?

2019. okt. 22. 05:02
 13/24 A kérdező kommentje:
Ádert azért ismernie kellene.
2019. okt. 22. 09:13
 14/24 Alex Fly ***** válasza:
100%

Te ismered az összes állam vagy tagállam legfőbb méltóságát?

Mert akkor még el tudom fogadni, ha így gondolod...

2019. okt. 22. 15:19
 15/24 A kérdező kommentje:
Jó, de Greta, a környezetvédelemben mozog, és ugye Áder is. Nem azt mondom, h Orbán Viktort ismernie kéne, de Áderről tuti hallott. Meg hát ő Aspergeres, tehát valószínűleg sokat foglalkozik a témával, és Áder egy szaktekintély. Őt még azok is elismerik, akik Orbánt elzavarnák.
2019. okt. 22. 19:35
 16/24 Alex Fly ***** válasza:
100%
Nem; Áder egyáltalán nem számít szaktekintélynek. És a megnyilvánulásai sem támasztják alá, hogy foglalkoztatná a környezet védelme. A pártérdekek simán felülírják azt...
2019. okt. 22. 21:26
 17/24 anonim ***** válasza:
A WHO szerint az autizmus spektrumzavar fogyatékosság, nem betegség.
2019. okt. 22. 21:37
 18/24 anonim ***** válasza:
50%

"A WHO szerint az autizmus spektrumzavar fogyatékosság"

Nem.

Az Asperger-szindróma ICD-10 (International Classification of Diseases) listáján szerepel (kis hazánkban ezt BNO-nak, BETEGSÉGEK NEMZETKÖZI OSZTÁLYOZÁSÁNAK hívják), tehát BETEGSÉG:

[link]

ugyanígy az OCD:

[link]

és a szelektív mutizmus:

[link]

is.

Greta tökéletesen tisztában van vele, hogy BETEG és hogy milyen BETEGSÉGEKET diagnosztizáltak nála:

"Tizenegy évesen megbetegedtem. Depresszióba estem, felhagytam a beszéddel és az evéssel is. Két hónap alatt nagyjából tíz kilót fogytam. Később Asperger szindrómával diagnosztizáltak, továbbá OCD-vel és szelektív némasággal."

[link]

"Asperger-szindrómás, ami azt jelenti..."

...hogy nem képes társas kapcsolatok kialakítására (viszont beszűkült, repetitív érdeklődést mutat bizonyos tevékenységek iránt) - éppen ezért nehezen ismeri fel, ha ilyen téren kihasználják.

2019. okt. 23. 00:38
 19/24 A kérdező kommentje:
Ki használja ki?
2019. okt. 23. 10:36
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező,

elsődlegesen az előadóművész "szülei", akik lányuk turnéztatásával a saját produktumaikból származó nagyobb bevételre, nagyobb ismertségre apellálnak.

Másodlagosan azon - főként baloldali - politikai erők, akik a "zöld eszmék" mögé bújva, érzelmekre való apellálás és politikai pedofília eszközeivel próbálnak előretörni.

2019. okt. 23. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!