Stumpf István alkotmánybírónak?
ma 12:43
Fogalmam sincs, hogy jó ab.-e Stumpf. Nem vagyok alkotmányjogász. Az a gondolkodásmód viszont, hogy mivel Stumpf Fidesz-közeli, ezért rossz, alkalmatlan, elfogadhatatlan stb., egyszerű szoci hisztéria.
Mindenkiről lehet tudni a pártkötődését, mivel nem léteznek független emberek. Bihari pl. szoci kötődésű, Stumpf fideszes. Az a tény, hogy Stumpf alkotmánybírói kinevezésétől bepicsulsz, Bihariétól nem, egyszerűen csak azt mutatja, hogy egyrészt szoci vagy, másrészt meg baromi képmutató, mert a szoci pártérdekeket a "függetlenség védelmezője" álca mögül véded. Gerinctelen viselkedés, de hát az ilyesmi cseppet sem lep meg Gyurcsány Ferike támogatóitól.
Kedves 21.29! Néhány különbség Stumpf István és Bihari Mihály között:
a) Bihari Mihály egész életében alkotmányjogász volt, Stumpf István egy percig se. Ezt lehet tudni, úgy hogy ne hivatkozz arra, hogy nem tudod, milyen alkotmánybíró lesz Stupmf. Mivel nem ért hozzá, valószínűleg nem a szellemi képességeivel, hanem a fideszhűségével fog kitűnni. Egyébként természetesen Bihari Mihály is a jobboldalhoz húz már vagy 10 éve, de én ezt meg se említettem. De ő legalább alkotmányjogász.
b) Bihari Mihály sosem agitált a tvstúdiókban Gyurcsány Ferenc, de még Horn Gyula mellett sem! Volt valaha MSZP-s képviselő, de minimum 10 éve nem hallhattál tőle semmiféle politikai nyilatkozatot. Ezzel szemben Stumpf István naponta öt helyen elmondja, elmondta, hogy milyen nagyszerű a FIDESZ.
Akkor most ki a problémásabb, mint alkotmánybíró?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!