Miért akarja Karácsony, hogy Tarlós díszpolgár legyen?
Mielőtt megválasztották azt mondta Tarlósról, hogy Orbán embere és korrupt. Na most, ha ezt gondolja Tarlósról miért akarja, hogy díszpolgár legyen?
Leginkább Karácsony pártiak véleményét szeretném kikérni a kérdésben és indítani egy vitát.

Mert ki vagy te, hogy ennyire jól belelátsz?
Mondok egy példát: Karácsony állítólag csődbe vitte Zuglót, másik cikk szerint meg milliárdos pluszban adta át a kerületet. Na akkor hol az igazság? Mit hiszel el, hogy Demszky vagy Tarlós jol/rosszul csinált? És egyáltalán mi az amire nekik főpolgármesterként ténylegesen volt befolyásuk? Egyszerű választópolgarként ezt aligha fogod tudni.
#11 Miez a személyeskedés?
Ugyanúgy a saját véleményemet írom le mint te.
Demszky - 4 es metróra szánt pénzek szétlopása
Tarlós - Elektronikus jegyrendszer ígérgetése már több mint 10 éve és még mindig nem működik normális formában
Ez csak 1-1 példa volt és nekem az a véleményem, ha valaki így elbasz valamit és mellette mindent jól csinál akkor SEM érdemel díszpolgári címet.

És te honnan tudod, hogy Tarlósnak személyesen mi köze volt az e jegyhez? Vagy Demszkynek a metrohoz? Ezek is olyan dolgok amiről irtak mindenfélét aztán ki tudja mi az igazság.
(ui:nem tudom milyen 'személyeskedésre' gondolsz)
Ne haragudj, de mégis kit tud az ember felelősségre vonni, ha nem a megválasztott főpolgármestert?
Ha esetleg arra gondolsz, hogy kormányzati szinten nem hagyták őket, még el is tudom hinni, hogy így volt, de akkor miért nem volt Tarlósnak annyi töke, hogy kiáll és azt megmondja, hogy felsőbb szintekről nem engedik véghez vinni az ő által ígérteket.
Akárhogy is próbálod védeni őket, így vagy úgy felelősek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!