Thürmer Gyulának (Munkáspárt elnöke) a temetőben már több szavazója van mint amennyi még él?
Figyelt kérdés
2019. okt. 17. 22:30
1/10 anonim válasza:
Amióta a Jobbik néppártosodott, ő az egyetlen hiteles politikus Magyarországon. Nem értem, miért kell pont vele viccelődni így.
2/10 anonim válasza:
Mondhatta volna szebben, kis lovag!
3/10 anonim válasza:
A Gyakori Kérdéseken még több szavazója van.
4/10 anonim válasza:
Akiket ismerek már csak egy él de ő sem Thürmer szavazó már hanem összefogásos.
5/10 anonim válasza:
Én Thürmer szavazó voltam,de átpártoltam a Balpárthoz 21/F
7/10 anonim válasza:
A Fidesszel szinte mindenben egyetértő Thürmer aztán baromira hiteles, tényleg... mintha egy négerkockának akarnál vízúmkérelmet kérni, pont ugyanennyire hiteles Thürmer :D
8/10 anonim válasza:
Én inkább azt látom, hogy a többi baloldali vezetővel ellentétben Thürmernek saját véleménye van és ha kell igazat ad a Fidesznek. Ilyen például a bevándorlás kérdése.
9/10 anonim válasza:
Jaj, hagyjd már ezt a Balpártot...
10/10 anonim válasza:
Thürmer max a Fidesz szavazókra tudna rámenni, ahogy a Mi Hazánk is (mivel többet támadják az ellenzéket mint a Fideszt). De a támogatottságuk alapján ez a politika nem működőképes. És harmadik pólusra nincs igény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!