Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit jelent a Karácsony Gergely...

Mit jelent a Karácsony Gergelyre szavazók számára az, hogy Budapest újra "szabad lesz és zöld"? Mit vártok tőle konkrétan?

Figyelt kérdés

2019. okt. 15. 10:14
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
10# akkor te is a soros pénzen hazautazhatott bér-szavazó voltál 😂😂??
2019. okt. 15. 12:59
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, engem is annak mondanak a Fideszes megmondóemberek. Csak azt nem tudom, hogy hol lehet Gyuribácsinak elküldeni a repjegy számláját :)
2019. okt. 15. 13:28
 13/19 A kérdező kommentje:
Szerintem küldd el a karigeri-nek, majd továbbítja 😂😂😂
2019. okt. 15. 13:55
 14/19 anonim ***** válasza:
Vagy az egyik aids-es migránsnak is odaadhatom, abból úgyis dunát lehet rekeszteni itt nyugateurópában. :D
2019. okt. 15. 14:17
 15/19 anonim ***** válasza:
67%

Kezdetnek azt, hogy megvalósuljon a mindenkit képviselés. Nem mondom, hogy Tarlós nagyon rossz lett volna, de a párt ami mögötte állt, még nyomokban sem próbálkozik azzal, hogy,elfogadja a másik oldalt, urambocsá konszenzusra próbáljon velük jutni.

Álljon le a Liget projekt ebben a formájában és üljenek le újratárgyalni a dolgokat, meghallgatva a szakértőket, hogy lehetne, úgy megoldani, hogy inkább több fa legyen, mint kevesebb. Ez az elv pedig érvényesüljön mindenhol.

Legyen szociálian érzékeny: gondolok itt akár a Pridera amin tavaly kint is volt akár a hajléktalanügyre.

A 3as metró klímázását is jó lenne megszervezni. A pénzeket arra költsük amire kapjuk: Budapestre.

Ha a tömegközlekedést alkalmassá tudja tenni, arra hogy többen használják akik autóznak most, akkor hajrá. A lényeg, hogy legyen vita, legyen véleménykérés, legyenek jó, megvalósítható ötletek. Ezt várom, meglátjuk mi lesz belőle.

2019. okt. 15. 15:10
 16/19 A kérdező kommentje:
15# akkor nem ezt a bohócot kellett volna főpolgármester nek választani!!
2019. okt. 15. 15:18
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Rendben, kit?

Tarlóst? Szerintem elmondtam mi a kifogásom.

Puzsér? Ordítozik, mint egy féleszű, a stílusa teljesen megpecsételi a tartalmat is amiből vannak dolgok amiket KG át is vett, mert egyetértett.

Kérdezted mit várok tőle, válaszolok majd már előre eldöntöd miért is volt rossz választás. Várjuk ki a végét, jó?

2019. okt. 15. 15:23
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező nyugi, ne legyél már ilyen ideges :D
2019. okt. 15. 15:33
 19/19 A kérdező kommentje:
Én ugyan nem vagyok ideges...
2019. okt. 15. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!