Miért hazudja Orbán az emberek pofájába, hogy az egész ország "narancssárga"?
Nem tudom hogy mi a helyzet az ország többi részében, de Pécsen például VALÓS 2/3-os többségben van az ellenzék!
Mindenki Pécsért:17
Fidesz:7
Ahhoz hogy pártatlan legyek, erőt vettem magamon és meghallgattam Kósát.
Tehát szerinte a Budapesten ÉLETVITELSZERŰEN tartózkodó bejelentett külföldiek miatt vesztettek, akiknek igazából fogalmuk sincs az itteni politikáról!
És?
A SZŐRÖSTALPÚ ROMÁNOKNAK, ÉS A KIBAXOTT UKRÁNOKNAK VAN???
#8-nak:
Tévedsz.
Páva már a választások előtt lemondott. Tisztában volt vele hogy itt totális bukta lesz a fidesznek.
Teljesen szétlopta és eladósította a várost annak ellenére, hogy a kormány egyszer már kifizette a város teljes tartozását!
Péterffy-t ismerem személyesen, mint ahogy jó pár győztes ellenzéki képviselő is jó haverom. (nekem jó világ jön) :D
Igencsak esélyes, hogy az Attila az elszámoltatásokat PÁVÁVAL kezdi, hogy példát statuáljon!
Az a mocskos tolvaj el akart tűnni a képből hogy ne legyen szem előtt amikor bukik a fidesz Pécsen, de ahhoz nem kellett volna az utolsó napokig kapaszkodnia a székébe!
A nemzetiségi választásokat nem számítva is, többféle választás volt (nyilván te is több papíron szavazhattál).
Ezek közül egyik volt: a nem fővárosi és nem megyei jogú városok szavazói (a polgármester és a helyi képviselők választása mellett) megyei közgyűlési tagokra is szavazhattak. Ezek megyénként 15-23 fős testületek, a megyék lakosságszámától függően. Kizárólag jelölőszervezeti listák voltak, túlnyomó többségükben pártlisták, de voltak civil szervezeti listák is. (Ha Pécsett szavaztál, mivel Pécs megyei jogú város, ilyenre nem szavazhattál, lehet, nem is tudsz erről.)
Nos, mind a 19 megyében a FIDESZ-KDNP pártszövetség listái kapták a legtöbb szavazatot. Ha csak a megyei közgyűlési eredmény alapján készítenek térképet, akkor minden megye narancssárga. Mivel ebben kimagaslóan jó eredményt értek el, érthető, hogy csak erről beszél. (Az érthető nem azt jelenti, hogy egyetértek vele; csak megértem.)
Lattad a megyei térképet?
Volt valami megyei választás is és az összes megyében a fidesz nyert.
Ezért mo dta hogy az ország narancssárga
Nézz utána
"Péterffy-t ismerem személyesen, mint ahogy jó pár győztes ellenzéki képviselő is jó haverom. (nekem jó világ jön) :D"
Hát így sok változás nem nagyon lesz itt, ha egyik kutya másik eb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!