Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek Karácsony...

Mi a véleményetek Karácsony gyözelméről?

Figyelt kérdés
2019. okt. 14. 15:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%
Ez nem az ő "győzelme".
2019. okt. 14. 15:06
 2/13 anonim ***** válasza:
22%
Ez inkább a Fidesz bukása.
2019. okt. 14. 15:30
 3/13 anonim ***** válasza:
17%
Éljeeeeeeeeeen!!!!
2019. okt. 14. 15:34
 4/13 anonim ***** válasza:
73%

A budapestiek őt választották.

Szerintem meg is érdemlik.

Csak aztán majd megint mi hallgathatjuk ahogy siránkoznak miatta, mint ahogy történt Demszky alatt is.

2019. okt. 14. 15:34
 5/13 anonim ***** válasza:
64%

KI érdemli meg? A magyar, aki esetleg még Pesten-Budán is született, elment szavazni is?

Vagy a külföldi, aki a valamilyen ferde érdeke miatt jobban érezné magát egy nyugatiasra eltorzított városban?

Vagy a Niedermüller, akit a kint szerzett szövetségesei beszavazták?

2019. okt. 14. 15:59
 6/13 anonim ***** válasza:
42%

Én budapesti vagyok, utálom a Fideszt, de eszem ágában sem volt erre a pojácára szavazni. Nem örülök neki, hogy ő nyert. Zuglóban már bizonyította, milyen "remek" szakember.

Szerintem két ok miatt szavaztak rá ennyien:

1. Az embereknek elege van a Fideszből.

2. Tarlós "uralma" alatt sem lett élhetőbb Budapest, szóval "jöjjön valaki más" alapon.

(Annak viszont örülök, hogy a lakóhelyem kerületéből eltakarodik az a Fideszes polgármester, aki sok-sok év alatt SEMMIT nem volt képes csinálni. Ja, de, lopni a pénzt. Ha már az ellenzéki új polgármester komolyabban veszi pl. csak a köztisztaságot, már nyerünk vele.)

2019. okt. 14. 16:03
 7/13 anonim ***** válasza:
23%
Én Budapesti vagyok és örülök neki, végre volt valami értelme és tétje a választásnak. Nem hiszem, hogy nekem ettől jobb lesz, de az, hogy szavaztam és részese lehettem valami új dolognak, és egy olyan polgármester vezeti a várost ahol élek, akivel sokkal inkább azonosulni tudok, az már egy fokkal jobb szerintem.
2019. okt. 14. 16:24
 8/13 anonim ***** válasza:
71%

Az ő győzelme tipikus esete a rossz dilemmának.

Egyik oldalt Tarlós, aki a Fidesz helytartója volt

Másik oldalt Karácsony, aki a Fidesszel közösen irányította a városrészét, és gond nélkül átmentek alatta a parkolási maffia javaslatai.

Nem azért győzött, mert olyan jó lenne, hanem azért, mert meg akartak szabadulni a másiktól. Csöbörből vödörbe került a város.

Összességében nagy változás nem lesz szerintem, megígért 1000 dolgot, annak nagy részét értelem szerűen már el is felejtették a választópolgárok. A parkolást talán centralizálják, de akkor sem lennék meglepődve, ha maradna ugyanígy a parkolási maffia által meglopott állapot.

2019. okt. 14. 16:30
 9/13 anonim ***** válasza:
96%

Egyre erősebben gondolkodom azon, hogy vidékre költözzek. A kerületben ahol élek, 25 éve nem változott semmi. Ja, de, felújítottak, és műfüveztek egy olyan villamos sínszakaszt, ahol egy ház nincs a közelében, és nem volt rossz állapotú. Mi meg 2 km-rel odébb évente vakolhatunk, mert még az UV-k is ezeken a síneken mentek. A járdák, utak közül a legtöbb olyan idős, hogy még nagyapám is járhatott rajtuk, aki '81 óta nem él a kerületben.

Na ez most egész Budapestre ki fog terjedni 5 éven át, részben a politika, részben a hozzá nem értés miatt.

2019. okt. 14. 16:32
 10/13 A kérdező kommentje:
Rengetegen támadták karácsonyt,ne feledd a negativ reklám is reklám,tehát ez van..
2019. okt. 14. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!