A gyűlöletkeltő propagandába bukott bele a fidesz? Ezért nyert karácsony Gergely?
Én nem tudom, de engem személy szerint (meg az egész ős-fideszes családot) akkor vesztett el, amikor elkezdték a sorosozást, éjjel-nappal, és indokolatlanul, a nap minden percében a migránsoktól kellett rettegni.
Úgy látom, hogy az eredeti konzervatív jobboldali szavazókört szép lassan lecserélték a könnyen átverhető nyugdíjasokra és aluliskolázott szegény tömegekre (akik nagyrészt ugye cigányok).
"szinte az egész országban vesztésre áll a fidesz"
Akkor mitől olyan narancssárga az egész ország térképe?
#4, #13-nak:
Te nagyonh'lye!
Online, még most is, gépelés közben is az eredményeket hallgatom!
"De édes a fidesznyikek könnyei"
Félreértettél valamit tezsvírem! Még senki sem könnyezik (ki nem sz*rja le búzapestet), de ti majd fogtok a következő 5 évben ! :) Haha...
ma 22:48
És főleg, hogy most, hogy ott maradt, mik fognak róla még kijönni. Lehet rá fogadásokat kötni, hogy már a jövő héten lemond-e, vagy csak később.
"#4, #13-nak: Te nagyonh'lye!"
Két különböző válaszoló írta, te, nagyon hülye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!