Puzsért hány százalékra tippelitek?
Figyelt kérdés
Kováncsi vagyok, hogy lesz e aki eltalálja...
Én 7.2%-ot mondok.
#Budapest #politika #választás #szavazás #önkormányzat #főpolgármester #polgármester #közvélemény-kutatás #Puzsér Róbert #Sétáló Budapest
2019. okt. 13. 12:24
1/14 anonim válasza:
5,4%
(Amikor voltam szavazni, szinte mindenki nyugdíjas volt, ezért ilyen kevés.)
9/14 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Azért itt van pár érdekes adat...
Dr. Bodnár Zoltán (Liberálisok) 2014: 12.461 szavazat (2,1%)
Csárdi Antal (LMP) 2014: 33.689 szavazat (5,69%)
Dr. Staudt Gábor (Jobbik) 2010: 43.839 szavazat (7,27%)
Jávor Benedek (LMP) 2010: 59.638 (9,89%)
Azért ezek szerintem többnyire kisebb nevek mint Puzsér.
Nem?
Illetve a pár százalékkal magasabb részvételiarány szerintetek kedvez, vagy sem Puzsérnak?
2019. okt. 13. 13:13
10/14 anonim válasza:
#9 Szerintem nem kedvez. OGy választásoknál azt hittük, hogy az elégedetlen ellenzékiek mennek szavazni a magas részvétel miatt, közben meg csak a Fidesz mozgosított ezerrel. Puzsér szavazói meg nagyon tudatos, Puzsér oldalait követő szavazók. Ha elmennek olyanok, akik egy hete még nem tudták, hogy elmennek-e, ők nem Puzsért választják szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!