1. Mert azt hiszik, elhatárolódhatnak a politikától, őket aztán nem érdekli, rájuk nincs hatással (nincs a fhaxt nincs).
2. Jajúgysejósemmimindenkilopsatöbbi - csak nem mind1, h mennyit és hogyan és honnan, és közben tesznek-e vmit a városért
3. Még tájékozódni is h.lyék, azt sem tudják, ki az aktuális polgármester
Nagyjából ezekkel találkoztam a “nem szavazok”-ismerősöktől...
2019. okt. 13. 09:54
2/12 anonim válasza:
Én budapesti vagyok, és megyek, de csak föpolgármesterre (Puzsér), hogy kifejezzem hogy alternatívát szeretnék...
A kerúletemben csak fideszes és ósszefogásos polgármester jelölt van, én pedig egyikre sem vagyok hajlandó szavazni.
Van több nem budapesti ismerösöm aki egyáltalán nem megy el, mert ott egyáltalán nincs alternatíva...
Ha ezeken a helyeken a többség nem menne el, illegitim lenne az eredmény. Nyílván nem lesz az, de Ők jobb hijján ezt támogatják.
2019. okt. 13. 09:55
3/12 anonim válasza:
#1. Pedig létezik a tipikus gennyestus és redvásszenvdics esete...
2019. okt. 13. 09:57
4/12 Alex Fly válasza:
Egyrészt nem ott élek ahol a lakcímem van és nem fogok azért utazni hogy egy számomra totálisan irreleváns szavazáson részt vegyek. Ahol lakom ott pedig egyik jelölt programja sem olyan meggyőző hogy ezért átjelentkeztem volna...
2019. okt. 13. 10:12
5/12 anonim válasza:
Mert mindegyik jelölt alkalmatlan azért nem megyek
2019. okt. 13. 10:12
6/12 anonim válasza:
Aki nem megy szavazni az utána ne ugasson, hogy miért rossz az ország meg az eü. stb.! Titeket nem érdekel a politika? Jó, majd a politikusok foglalkoznak veled, hogy hogyan csorbítsák meg még jobban a jogaidat, hogyan fosszanak mégjobban ki. Főleg a fideSS.
2019. okt. 13. 10:20
7/12 anonim válasza:
Mert csak egy polgi jelölt van, aki eddig is volt, és van már egy rahedli "rajongója". Azokat is megjelölte már, hogy kikkel szeretne együtt dolgozni, meg is fogják őket szavazni. Így most nem megyek.
2019. okt. 13. 10:36
8/12 anonim válasza:
Én legalább 15 fidesz szavazót lebeszéltem,hogy úgy sincs értelme a szavazasnak meg minek eleve el van már döntve stb. És mondták is hogy nem mennek.
Ahogy észrevettem ez sokkal jobban hat rájuk mintha a fidesz realitásait ismertetném velük mert akkor azonnal elzárkóznak.
2019. okt. 13. 10:44
9/12 anonim válasza:
Nem voltam szavazni, már 7 éve. Nem azért, mert tájékozatlan lennék és nem azért mert lusta vagyok, vagy nem érdekel az ország, a települések sorsa. Egyszerűen nincs olyan párt, vagy ember, akire jó szívvel szavaznék. Addig, míg ugyanazok az emberek lesznek az ún. nagypolitikában, akik már " bizonyítottak" ( a szó rosszabbik értelmében), addig fölöslegesnek tartom. A pártok nevei változnak, egyre szebben csengenek, de a hangadó, irányító emberek ugyanazok, akik a renszerváltás idején ( vagy talán még korábban) voltak. Nem nevelődött itt ki igazán egy fiatalabb, okosabb, ütőképesebb csapat, akik igazi alternatívát jelentenének. Hogy ez miért alakult így, fogalmam sincs.
2019. okt. 13. 11:33
10/12 anonim válasza:
Családomból többen nem mennek, pedig amúgy szoktak menni. A sok rossz közül mindig a kisebb kakira szavaznak, de pl. itt nálunk az a helyzet állt elő, hogy csak két jelölt van és totál vállalhatatlan mind a kettő. Redvás szendvics és Gennyes tus tipikus esete. Egyre sem lehet jó lelkiismerettel szavazni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!