Mi van őszödön hogy Gyurcsány beszéde ott szivárgott ki, most pedig Karácsony Gergely is őszödön tartott beszédet?
Mi ebből a tanulság gyerekek?
Ne beszélj öszödön, mert mindenki megtudja hogy lopsz.
Az "őszödi-beszéd" fogalommá vált. Nem azt jelenti, hogy hol mondták, hanem azt, hogy botrányos.
Mondjuk, Karácsony hangfelvétele hamisítás, de tartalmilag így se tudtak belőle rá nézve terhelőt tenni. Lehallgatták a nemzetbiztonságilag védett Képviselői Irodaház (ez van a parlament közelében, a Jászai Mari térnél) azon termét, ahol tartották a maguk kis elnökségi ülését, és sok felvételből összevágtak valamit.
Nem a kérdésre más választ vágtak, több ember beszélt a felvételen, szóval nem egy telefonbeszélgetés.
Ez a lehallgatás hatalmas bűncselekmény, kíváncsi vagyok, hogy mennyire nyomoz az illetékes szerv, és Polt mit csinál majd, ha kiderül valami.
A cél nyilván az ellenzéki szavazók elbizonytalanítása volt, még csak nem is szimplán Karácsony lejáratása, na meg a szövetség meggyengítése, pluszban egy üzenet, hogy ők még ezt is megtehetik, ami egy megfélemlítés.
Ebbe a házba nem mehet be akárki, és akármivel.
# 2 vagyok
Milyen alapon vagyok lepontozva? Helyreraktam a kavart a kérdező fejében, válaszoltam a kérdésre. Ráadásul bárhogy olvasom pártpreferencia nem olvasható ki a válaszomból, elsősorban azért mert egyik párt híve sem vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!