Az ellenzékiek nem válnak azzal hiteltelenné, hogy még az országban vannak?
Aggyá mán 2-300.000 forintot baxdmeg!
MÁR ITT SE VAGYOK, FAXFEJ!
Az a bizonyos német kalifátus még mindig megelőz minket mérföldekkel, és nem úgy néz ki, hogy ez az eljövendő évtizedekben változna. Itt nincsenek migráncsok, mégis nyakunkon a sok xar. Ebbe beletörik a fideszes agyad mi?
Hidd el nekem, Orbán gazdád is bőven telepít be ukránokat, akár tetszik, akár nem.
A kérdésre válaszolva, ahoz hogy valaki kimenjen pénz kell, nem kevés. És itt már a farkába is harapott a kígyó. Továbbá nem szívesen megy ki az emberek többsége, mert ez az otthonuk, itt akarnak változást elérni. Magyarul a következtetésed, miszerint azért nem mennek ki, mert itt minden olyan jó, több sebből is vérzik. Mennek ki, de aki nem megy az sem azért marad, mert itt minden olyan jó lenne.
Végül pedig, ha kimenne az összes ellenzéki ti nagyon nagy xarban lennétek, akkor már jönnének a megszorítások.
De ilyen alapon én is megkérdezném amúgy, hogy a kormánypártiak miért nem mennek ki Ázsiába, ha annyira rossz a hanyatló nyugat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!