A fideszesek miért nem értik meg, a borkai ügyben az embereknek nem a megcsalással van a baja, hanem azzal, hogy ezt 1.5 milliós prostival tette egy yachton?
Figyelt kérdés
Rühellem a fideszt, de engem se érdekelne egy kicsit se ha valamelyik megcsalná a feleségét. Az magánügy.
De az, mikor milliós krvákkal teszi egy luxusyachton, akkor felmerül a kérdés hogy miből volt erre pénze?
Fideszesek, miből fizette ki mindezt a polgármester úr?
2019. okt. 12. 13:21
1/10 anonim válasza:
Rolex Laci miből vett Rolexet? :)
2/10 anonim válasza:
Bizonyíték? Egy névtelen blogerről van szó aki ügyvédnek állította be magát de kiderült, hogy nem az. (Forrás: Index)
3/10 A kérdező kommentje:
#2 A videó nem elég bizonyíték?
2019. okt. 12. 13:33
4/10 anonim válasza:
A videón az látszik, hogy valaki aki hasonlít rá , de legyen feltételezetten Ő együtt van egy lánnyal.
Oké, megcsalta a feleségét.
Ezen kivül hol a bizonyíték bármire is?!
5/10 anonim válasza:
Szerintem márpedig a megcsalas sem magánügy. Egy keresztény, családközpontú politikus ezzel azt jelzi hogy csak valójaban magasról tesz az elveire.
6/10 anonim válasza:
Nekem csak az a bajom hogy nem voltam ott,mert nem hívtak.
7/10 anonim válasza:
Az ugye megvan, hogy Borkai beismerte, hogy van a felvételen?
8/10 anonim válasza:
1-es Talán abból, hogy országgyűlési képviselő is volt és polgármester is + a felesége is orvosként dolgozik. FideSS idi0ta.
9/10 anonim válasza:
Honnan tudni azt, hogy "1,5 milliós prostival" volt?
A luxusyacht nem az övé, nem? És még bérelt is volt, ha igaz.
Miért nem várjuk meg, amíg megvizsgálják, hogy pontosan mi, hogyan, mennyiért történt?
10/10 anonim válasza:
#2-es: az hogy BEVALLOTTA, nem elég bizonyíték???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!