Borkainak le kell majd mondania ha megnyeri a választást?
Most azért nem mondhat le, mert akkor már nem állíthat helyette másik jelöltet a Fidesz, tehát tuti hogy elbukják. De ha Borkai nyer, akkor szerintem le kell mondania, és akkor rögtön újabb választás.
Ezt nyilván a Nagyvezír fogja meghatározni.
"mert az utóbbi pár órában úgy néz ki, hogy fideszéknél eléggé beütött a szar."
Mi történt?
Hatalmas szégyen lenne, ha ezek után Borkai nyerne Győrben!
És ez egyértelműen a győriek szégyene lenne!
# 6
Én á Fidesz helyébe pont ezért le se mondatnám. Egy tesztnek jó a választás, meddig lehet feszíteni a húrt. Ha ezek után megválasszák, pedig szerintem csont nélkül meglesz, akkor tudják hogy nincs határ.
Borkai nem csak a Fidesz terveibe akasztott be rendesen, de a keresztényerkölcsiségnek is adott egy hatalmas pofont!
Nem lesz senki aki mellette áll, el fog takarodni Győrből - már ha le nem ültetik - mert be fogják áldozni az biztos!
Ez a köcsög mindent megtett, amivel csak szembe mehet Krisztus tanításaival!
anyu szomszédja egy katolikus ősfideszes, nyugdíjas hölgy, vezető beosztásban volt x megye önkormányzatánál, díszpolgár, amit akartok. Eddig nyíltan kiállt a jelenlegi vezető mellett, kampányolt neki.
Tegnap én vittem haza őket színházból. A néni egész családja távol marad holnap, mert közünk nincs Győrhöz, azt mondta, ez az a határ, ahol nem tud szemet hunyni, és elvárja az elhatárolódást, de senki nem tette meg, csak sunyin lapítanak.
Bízom benne, más is elgondolkodik a híveik közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!