Fideszesek ti még ezután a videós botrány után nincs kellemetlen érzésetek?
Leszavaznátok ugyan úgy a Fideszre? Nem gyomorforgató egy kicsit?
Én Jobboldali vagyok, jobb híján a Fideszre szavaztam eddig. De valahogy úgy érezem ez a jachtos történet túl sok volt. Van más is aki hasonlóan érez?
Előre kijelentem, hogy NEM Fidesz szavazó vagyok.
De olyan k-rvára nem érdekelnek ezek a f-szságok, meg, hogy mit csinál a szabadidejében, hogy annál kb. csak azt tojom le jobban, hogy mit csinálnak a papucsállatkák a szabadidejükben....(és nem érdekel, mi van a videóban, nem néztem meg, nem olvastam el a cikkek címein kívül semmit, azt se önként)
mszpsek ti még ezután a hangfelvételek,videós botrány után nincsenek kellemetlen érzéseitek?
Leszavaznátok ugyan úgy a baloldalra? Nem gyomorforgató ez egy kicsit?
Tugyátok a kispesti: drog,lopás,sikasztás egyéb kedves maffia dolgok.
szerintem ez a dolog még annyira nem is áll párhuzamban egy döntéssel, szóval így a kérdésre, ha fideszes szavazó lennék, valószínűleg nem ingatna meg a döntésemben.
a történet többi szála viszont jóval kisebb hangsúlyt kap, ami sokkal elgondolkoztatóbb lehet.
napok óta ezen csámcsog mindenki, hogy mit csinált a yacht-on a Borkai a csajjal...ez tényleg az ő magánügye, a fidesz kapott is a kommunikációjával ezen a lehetőségen.
de például az a sztori, hogy minden évben nem csak nyaralási céllal járkáltak a Maldív-szigetekre, ügyvéddel(miért is ne :D), hanem ottani bankokba rakosgatták be a készpénzt, amit diplomata útlevele segítségével senki nem is ellenőrzött, honnan van az a pénz és egyáltalán miért is viszi ki az országból...nos, az már szerintem megforgathatná az emberek fantáziáját, erről mégis alig beszél valaki.
Ahogy az utolsó írja,szerintem egy részük,ha lenne lehetőség rá,ugyanezt tenné.
Ha nekik legalább nem jut semmi,más megélheti az álmaikat:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!