Szerintetek Orbán Viktor is megfordulhat fizetős lányoknál mint Borkai?
Figyelt kérdés
2019. okt. 9. 07:58
1/14 anonim válasza:
Nem tudom és nem is érdekel. Attól, hogy valaki qrvákhoz jár, még lehet jó vezető. (Az más kérdés, hogy Borkai fideszes, tehát valószínűleg nem jó vezető.)
3/14 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy olyan testi paraméterekkel, mint ami neki van, nagyon magas lenne a libidója.
4/14 anonim válasza:
Belőle inkább azt nézem ki, hogy házhoz szállíttatja őket.
6/14 anonim válasza:
Belőle inkább azt nézem ki, hogy megeszi őket, olyan csúnya kövér ember már, nem tudom hány prostit ehetett meg a vén ember. ( én nagyon régóta politizálok, tisztába vagyok vele mit miért írok, )
7/14 Alain Delon válasza:
Az összes, mivel telik nekik rá a te és az én pénzemből.
8/14 anonim válasza:
Szerintem ő inkább a 6:3-at nézi a TV-ben és arra recsizik.
9/14 anonim válasza:
ő is szereti jachtozni az adrián, helikopterrel magán szigetekre utazni és titkolózni.
10/14 anonim válasza:
Ő Kossuth-díjjal fizeti ki a hölgyeket, mint afféle gáláns úriember. A díj összege természetesen az adófizetőktől származott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!