Ha megválasztják borkait, nem kellene az összes ellenzéki pártnak visszavonulnia?
Ha ezek után megválasztják akkor nincs miről beszélni. Az összes ellenzéki párt teljesen feleslegesen tevékenykedik mert jelenleg 0 beleszólásuk van a politikába, valamint képtelenség hogy bármikor is hatalomra kerülnek, ha egy ilyenbe mint a borkai eset, sem bukik bele a fidesz és megválasztják.
Röviden annyi, hogy ha az emberek egy ilyen botrány után is megválasztják, nincs létjogosultsága más pártoknak.
Már tavaly nem kellett volna beülniük a parlamentbe.
Ha lenne egy kis gerincük, megtették volna.
Az a vicc, hogy elözben a lakosság bagy része NEM fideszes.
De ennyi, igazad van, ilyen az ellenzék, ilyen a magyar politika. Nagy 0
#2 félreértetted amit mondani akartam
Én arra céloztam, hogy akármit is csinálhat az ellenzék, lehet akármilyen hiteles jó programmal, törheti magát, ha egy ilyen után is a fideszt választják akkor teljesen felesleges. Egyszerűen az emberek nem fogják megválasztani az ellenzéket semmilyen esetben sem. Ezért teljesen felesleges tevékenykedniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!