Ki ez a férfi Varga Judit mellett?
Google: a résztvevők névsora.és meg is van.
Keresd meg.
Én aki rendes és már a kérdésében nem iritáló még lekezelő annak segítek,de neked is írtam hogy nézd meg kik voltak ott a neten.te meg barmozol,akkor min csodálkozol ha nem válaszol senki?
De hogy lásd kivel van dolgod:
Elnézést ha nem voltam érthető és troll-szerű meg lekezelő voltam.
Akkor tisztázzuk. Én nem bántottalak. Feltettem egy ártatlan kérdést, hogy ki ez a pasi a képen, erre te álltál belém, te kezdtél el oltogatni.
Ne rajtam vezesd le a frusztrációdat, nem is ismersz, vad idegenek vagyunk. Hagyj békén! Ha gondjaid vannak, keress fel egy pszichológust, ne ismeretlen embereken vezesd le a problémáidat, olyan embereken, akik csak feltettek egy kérdést egy anonim oldalon.
Ti betegek vagytok... Miért lennék hisztis? Majd még meg is köszönöm, hogy lehülyéztek, mert fel mertem tenni egy kérdést. Aki nem tudja a választ, az miért válaszol?!
Igen, ez a gyakorikérdések, én pedig egy kérdést tettem fel. Már a második oldalon tartunk és még nem kaptam választ.
Akkor még egy kérdés.
Mi a reteknek válaszol az, aki nem tudja a választ? Pörgessetek tovább.
Szoszi,
ennyike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!