Gulyás Gergely hogyan került ilyen fiatalon ilyen komoly pozícióba?
Lázár Jani annyira nem volt fiatal már de nyilván ő is mindig jó pozícióban volt. Viszont hiába tehetséges volt mennie kellett. Nekem ne mondja senki h csak azért lépett le h a családjával legyen többet.
Az pedig valóban igaz h ezektől az emberektől sok időt elvesz ez a "hivatás". Menni kell mindig sok helyre hétvégén is vagy este is akár.
De nehogy azt gondolja vki h azért mondom mert sajnálom őket
6
Szerintem meg biztos azért ment vissza Vásárhelyre. Nem is lakott Pesten, minden nap vezetett oda-vissza. Volt is valami baja belőle.
Egyszerűen hiányzott neki a családja, a felesége, a gyerekei, meg a szülei. Van ilyen.
Gulyás meg egyre oldottabb, szimpatikus. Jó választás volt, nem könnyű a feladata, meg lehet nézni, hogy mit izélgetik egyes újságírók.
Annyira nem fiatal azért. Én utálom a fideszt, de tény, hogy Gulyás a konszolidáltabb, vállalhatóbb figuráik egyike. Ellentétben Rogánnal, Kósával, Németszilivel, Farkas Flórival, stb-vel.
Amúgy én furcsállom is, hogy 38 évesen fideszesként nincs még 3 gyereke legalább.
Orbán 35 évesen lett miniszterelnök. Na, az más, őt akkor megválasztották. Gugerit csak kinevezte a don.
Amúgy, ne érts félre, én szerintem nem szégyen, hogyha valakinek nincs gyereke ennyi idősen, csak ők ugye ezt kommunikálják ezerrel.
A többi miniszter amúgy meg megöregedett. Varga Mihály 36 évesen lett pénzügyminiszter 2001-ben. Kövér 1998-ban 39 évesen lett "polgári titkosszolgálatokat felügyelő tárca nélküli miniszter". Egyedül Pintér az öreg, de ő már akkor is komoly múlttal rendelkezett. Egyesek szerint az alvilághoz is van nem kevés köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!