Miért nem szeret emlékezni a magyar?
Mi magyarok emlékezünk arra amikor a gyurcsány fletó kilővette az emberek szemét,meg lovasrohamot küldött a civilekre.
Még arra is emlékezünk mi magyarok hogy a gyurcsány maga vallota be hogy lopot reggel,délben még este.
De úgy látszik a baloldaliak tényleg sokat isznak,ha már nem emlékeznek ezekre.
A fidesz mikor lövetet az emberekre?
Soha.
A legutóbbi gigamegaatom tüntetéskor attól halálrarémültek a romkocsmalakó belpestiek hogy eset az eső meg a hó,utánmeg lefújták őket paprika sprével.
Na ha ezekre a demokrácia harcosokra ment volna a lovasroham még a gumilövedék, már a náto is itt lene védeni az elkényeztetett pestieket.
Én nem járok felforgatók közé.
A nagy liberálisok szoktak a parlament előtt hösiesen szánkókat felgyújtani,meg halált megvető bátorságall kidobni a parlament ablakait.
Megnéztem volna mi lesz a vége ha kimennek a lovasrendőrök mint a nagy franciáknál vagy a szent brüszkelbe.
A felgyújtott szánkók háromszorosa lett összegyűjtve.
A Fidesz által ellopott közpénz akár csak egyszerese mikor lesz az embereknek visszaadva?
Azokat az embereket megértem akiknek az fáj hogy lop a fidesz,NA DE az mszp,dk,momentum,jobbik,stb is ugyanúgy lopna.
Az hogy az egyik lopóst a másikra cseréljük nem megoldás,se az ha szétverjük budapestet.
Szerintem csak ez a két párt nem lopna:
mi hazánk (tudom nácik)
munkáspárt(tudom komcsik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!