Az ellenzék mikor érti meg végre, hogy ha pozícióba akarnak kerülni, akkor Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára lesz a főnökök? Lehet fikázni a DK-t, de ez a helyzet.
#10 vagyok:
Bocsika, még én is elnéztem a fidesz előző százalékát!
Nem 44,87 hanem 47,36%
Matekozd újra!
Te azokkal számolsz akik elmentek szavazni 2018-ban.
Én abból indulok ki, hogy mennyi választásra jogosult polgár van.
Azok a polgárok akik nem a fideszre szavaztak vagy nem mentek el szavazni potenciális szavazói lehetnek egy olyan demokratikus erőnek amelynek van egy markáns vezetője és vállalható programja. A számok pedig azt mutatják, hogy lenne elég szavazat gyurcsány nélkül is a fidesz leváltására. Matematikailag.
Csak nincs sem vezető sem program.
#11, #12-nek:
Nekem az a véleményem, hogy a hiányzó szavazók 90%-a passzív. Mutathatsz neki bárkit, nagy ívben lexarja a politikát.
Szerintem ez halva született ötlet a részedről. Elsőnek is olyan vezetőt akarnál "létrehozni" aki nagy körben népszerű lesz, majd a teljesen passzív szavazókat akarod megdumálni hogy szavazzanak rá?
Szerintem inkább próbáld rábeszélni Orbánt hogy mondjon le Gyurcsány javára! Könnyebb dolgod lesz! XD
#13 vagyok:
Jó dolog a matematika, szeretem is.
És a matekhoz tartozik a kombinatorika, és a valószínűség-számítás is!
Ismét #13:
Hiába beszélnél ahhoz aki eleve nem hallja, mert nem érdekli hogy mit mondasz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!