Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz a saját pozíciójához...

A Fidesz a saját pozíciójához képest miért süllyed ennyire mélyre?

Figyelt kérdés
A 2/3-os támogatottságuk mellett csak röhögniük kéne az ellenzés vergődésén, és legyinteni az egészre, ehelyett ők plakátokat tépkednek, szarral kenik be azokat, megafonnal ordibálnak más arcába, utcafórumokon anyáznak, bohócnak öltöznek, cirkuszi zenét játszanak. Miért sülylednek ennyire mélyre? Tudat alatt ennyire rettegnek a saját bukásuktól?
2019. okt. 1. 10:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
66%

"A 2/3-os támogatottságuk mellett csak röhögniük kéne az ellenzés vergődésén"

Ez már így, ebben a formában igaz. Sőt szerintem még akkor is röhögnének ha csak negyven százalékos támogatottságuk meglenne.

2019. okt. 1. 10:18
 2/19 anonim ***** válasza:
73%

Nem minden Fideszhez köthető botrányt szervez közvetlenül a párt. Vannak nekik lelkes, ám nem túl okos támogatóik, akik például tudnak plakátokat tépkedni vagy szart kenni rájuk, mert "mocskosliberálisok".

Egyébként pedig a parlamenti 2/3 mellett nem kellene mélyre süllyedniük, de a választókat csak így tudják megszólítani. Egyszerű embereknek egyszerűen kell kampányolni: rezsicsökkentés, Erzsébet-utalvány, krumpliosztás és látványos, ám sokszor értelmetlen megmondások, kiállások, kitiltások. Az egyszerű ember az erőből ért, ha pedig valaki nagynak és erősnek tűnik, amellett biztonságban érzi magát a nyáj többi tagjával együtt. A pásztor nagy, a pásztor erős, leordítja a gaz tolvajt, megafonnal nyomja el, biztonságba' vagyunk, nem lesz gond.

2019. okt. 1. 10:34
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Tegyük tisztába a dolgokat : az emberek 90%-át nem érdekli ez a cicaharc! Amit egymásnak köpködnek, acsarkodnak nem érdekli az emberek tulnyomó részét. Vannak fanboyok, akik szívükön viselik a pártokat és ezek csinálják az atrocitások zömét.
2019. okt. 1. 10:55
 4/19 anonim ***** válasza:
67%

Mert a 2/3-os támogatottságuk csalás.

Részben elcsalták, részben pedig meghamisították a választást, és rettenetesen félnek attól hogy a valós "mérlegük" annyira lezuhan, hogy csak egy hülyének nem lesz világos hogy csalnak, hamisítanak!

2019. okt. 1. 12:03
 5/19 anonim ***** válasza:
42%

#4 vagyok:

Mintha én a 60Kg-ommal kicsapnám Erdei Zsoltot.

Oké, marha szerencsém volt.

Aztán Evander Holyfield-et, és desszertnek Mike Tyson-t.

Annak ellenére, hogy a fizikumom semmit nem változna.

Érdekes lenne nem?

2019. okt. 1. 12:08
 6/19 A kérdező kommentje:
Én nem gondolom hogy csaltak volna.
2019. okt. 1. 12:08
 7/19 anonim ***** válasza:
75%

Ne felejtsük el hogy a Fidesz a polgári rossz modor pártja volt, mindig is az agresszióval intoleranciával jutott előre. És ez a szavazóiknak láthatóan tetszik.

Minél inkább esélyes lesz az ellenzék hogy átvegye a hatalmat annál inkább fog durvulni a Fidesz kampánya.

A nagydarab kopaszokkal a népszavazási irodában és a MTVA székháznál a képviselők kidobásával átlépett a Fidesz egy határt amivel azt üzente hogy bármikor kész átlépni hogy Orbán hatalmát. Bármi áron elnyomással.

Jön majd az éjjeli megveretés tettlegesség börtönbe zárás, kitiltás, elítélés, zaklatás családtagok elrablása - elég csak a Putyini orosz életet megfigyelni.

Bár ne lenne igazam!

2019. okt. 1. 12:10
 8/19 anonim ***** válasza:
41%

#4 vagyok:

"Én nem gondolom hogy csaltak volna."

Akkor miért tetted fel ezt a kérdést?

Vagy tényleg azt hiszed, hogy 2/3 birtokában annyira rettegnek a bukástól mint ahogy azt te is leírtad? És amiket leírtál, még hosszasan lehetne sorolni!

2019. okt. 1. 12:12
 9/19 anonim ***** válasza:
41%

#8 vagyok:

Aki a kormány !látszólagos! helyzetében volna, az nyugodtan hátradőlne.

2019. okt. 1. 12:14
 10/19 A kérdező kommentje:

"Vagy tényleg azt hiszed, hogy 2/3 birtokában annyira rettegnek a bukástól mint ahogy azt te is leírtad?"

igen. Nem azért félnek tőle, mert a közeljövőben reális esély van a bukásukra, hanem mert már annyira elvette az eszüket a hatalmukba, hogy folyamatosan annak az elvesztésétől rettegnek.

2019. okt. 1. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!