A Fidesz a saját pozíciójához képest miért süllyed ennyire mélyre?
"A 2/3-os támogatottságuk mellett csak röhögniük kéne az ellenzés vergődésén"
Ez már így, ebben a formában igaz. Sőt szerintem még akkor is röhögnének ha csak negyven százalékos támogatottságuk meglenne.
Nem minden Fideszhez köthető botrányt szervez közvetlenül a párt. Vannak nekik lelkes, ám nem túl okos támogatóik, akik például tudnak plakátokat tépkedni vagy szart kenni rájuk, mert "mocskosliberálisok".
Egyébként pedig a parlamenti 2/3 mellett nem kellene mélyre süllyedniük, de a választókat csak így tudják megszólítani. Egyszerű embereknek egyszerűen kell kampányolni: rezsicsökkentés, Erzsébet-utalvány, krumpliosztás és látványos, ám sokszor értelmetlen megmondások, kiállások, kitiltások. Az egyszerű ember az erőből ért, ha pedig valaki nagynak és erősnek tűnik, amellett biztonságban érzi magát a nyáj többi tagjával együtt. A pásztor nagy, a pásztor erős, leordítja a gaz tolvajt, megafonnal nyomja el, biztonságba' vagyunk, nem lesz gond.
Mert a 2/3-os támogatottságuk csalás.
Részben elcsalták, részben pedig meghamisították a választást, és rettenetesen félnek attól hogy a valós "mérlegük" annyira lezuhan, hogy csak egy hülyének nem lesz világos hogy csalnak, hamisítanak!
#4 vagyok:
Mintha én a 60Kg-ommal kicsapnám Erdei Zsoltot.
Oké, marha szerencsém volt.
Aztán Evander Holyfield-et, és desszertnek Mike Tyson-t.
Annak ellenére, hogy a fizikumom semmit nem változna.
Érdekes lenne nem?
Ne felejtsük el hogy a Fidesz a polgári rossz modor pártja volt, mindig is az agresszióval intoleranciával jutott előre. És ez a szavazóiknak láthatóan tetszik.
Minél inkább esélyes lesz az ellenzék hogy átvegye a hatalmat annál inkább fog durvulni a Fidesz kampánya.
A nagydarab kopaszokkal a népszavazási irodában és a MTVA székháznál a képviselők kidobásával átlépett a Fidesz egy határt amivel azt üzente hogy bármikor kész átlépni hogy Orbán hatalmát. Bármi áron elnyomással.
Jön majd az éjjeli megveretés tettlegesség börtönbe zárás, kitiltás, elítélés, zaklatás családtagok elrablása - elég csak a Putyini orosz életet megfigyelni.
Bár ne lenne igazam!
#4 vagyok:
"Én nem gondolom hogy csaltak volna."
Akkor miért tetted fel ezt a kérdést?
Vagy tényleg azt hiszed, hogy 2/3 birtokában annyira rettegnek a bukástól mint ahogy azt te is leírtad? És amiket leírtál, még hosszasan lehetne sorolni!
#8 vagyok:
Aki a kormány !látszólagos! helyzetében volna, az nyugodtan hátradőlne.
"Vagy tényleg azt hiszed, hogy 2/3 birtokában annyira rettegnek a bukástól mint ahogy azt te is leírtad?"
igen. Nem azért félnek tőle, mert a közeljövőben reális esély van a bukásukra, hanem mert már annyira elvette az eszüket a hatalmukba, hogy folyamatosan annak az elvesztésétől rettegnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!