Miért nem veszi figyelembe az ellenzék a szavazók igényeit a migrációval kapcsolatban?
Szerintem amúgy gyengekezű mind.
A baloldal mszp oligarcháai mind, csak a hatalomért politizálnak. "Hatalmi kérdésekbe nincs beleszólása" azoknak akik oda csöppennek. Szóval ők azok akik az anyjuk is kb...
Jobbik kenyerét elette a fidesz.
Momentumot meg nem ismerem, de eléggé simulós jellegük van.
Szóval az összes nagyobb ellenzéki, "kövessük az EU" politikát hirdet. Szóval ha EU kvótát akar, akkor Ők is azt akarnak. Mivel gondolom abban bíznak, hogy majd akkor kapnak pénzt, meg támogatást tőlük.
És habár én is EU párti vagyok, de a migráció kérdésében, én is 100% elutasító volnék az EU-val szemben.
Az a probléma, hogy ilyen típusú mérsékeltek nem igazán vannak, mert mint írtam mindet csak a hatalom mozgatja.
Ha EU fenekét nyalják, nagyobb sikert remélnek.
Mintsem megnyugtatnák a magyar lakosságot: figyu, nem fogjuk elfogadni a kvótákat.
Pedig nem volna nehéz, mivel az EU nem a migráció miatt nyomja Magyarországot, hanem a jogállamiság sérülése miatt.
Szóval marad a fidesz oligarcha vs EU fenekét nyaló hataloméhes bagázs.
Kérdésed hamis kérdező! Ez nem valódi probléma, ez a Fidesz propagandája, amit te elhiszel és rettegsz. Annyira, hogy az egyéb súlyosabb problémákat észre sem veszed.
Ez körülbelül így néz ki: megütötted a gyomrodat, fáj, idegesít. "vigasztalásképpen" egy"szakértő" közli veled, bizony a ilyentől tud fájni, de valójában a te problémád az, hogy súlyos előrehaladott gyomorrákod van. Olyan meggyőzően mondta, hogy kétségbeesel, a korábbi okot már rég elfelejtetted, hiszen ett ez a sokkal súlyosabb. Már ha igaz. De persze nem igaz, ezt azonban nincs módod ellenőrizni, különben is annyira késégbe vagy esve, hogy eszedbe se jut.
Szóval rettegj csak. Igaz, a migrációt a gyűlöletpolitika és az ebből következő háború okozza (a fegyvereladás a legjobb üzlet a világon. Annál talán csak a drog jobb). Igaz, az ilyen migráció ellen nem lehet védekezni, csak szabályozni. Igaz, a magyar százezrek is a jobb megélhetés érdekében távoztak és nem a baráti Oroszországba, igaz, akik a háború és nyomor elől menekülnek, nem ebbe az elfuserált országba vágynak (csak ahová mennek, onnan szeretnének az ottaniak néhányat ide küldeni). És még sok minden igaz. A tönkretett egészségügy miatt agy szimpla vérmérgezésbe belehalhatsz például (hacsak egy migráns orvos - más nincs - meg nem szán). A magad és gyereked oktatása nem fog bekövetkezni, mert nincs ki és hol oktasson (hacsak nem annyi pénzért, amennyi neked sose lesz). Sorolhatnám, de nem érdemes, nem hiszed. Téged már a migránsozás megfertőzött, hatalmas rettegésedben másra gondolni nem tudsz. Lehet, hogy te már végleg elvesztél. Nem a migránsok között, olyant talán nem is láttál még, nem, te önmagadban vesztél el.
Ezzel csak tereled a témát. Van probléma ez nyilvánvaló, nem is akármilyen.
Azok a migránsok nem érdekelnek őszintén szólva akiket nem látok. Most nem látok egyet sem ez igaz de nem is szeretnék. Épp eleget láttam 2015 ben. Egyvalamire válaszolj. A fidesz azonnal leváltható lenne ha az összes ellenzéki párt kiállna a migráció ellen. Egyébként nem nézek tévét hanem több forrásból tájékozódom, nem csak az egyik oldalt veszem figyelembe. Nem tudom miért esik olyan nehezükre? Olyan mintha nekik ez valamiért jó lenne hogy ezt mondják. Személy szerint semmiféle kompromisszumot nem fogadok el migráns ügyben. Aki jön az jöjjön úgy ahogy szabályosan lehet.
Ismered a sztorit a Pirézekről ?
A Tárki kitalált egy nem létező népcsoportot és mi még őket is utáljuk a közvélemény kutatás szerint. Szóval van itt sötétség rendesen. Egy dologra van igénye a szavazóknak. Két kiló krumplira. Aztán utána bárkire leszavaznak.
A magyar szavazóknak az a véleménye a migránsokról amit a médiából hall. A média pedig jelentősen torzít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!