Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Karácsony miért nem lép...

Karácsony miért nem lép vissza? Ki mondta a száján, hogy az MSZP lop. Ő abban a pártkoalícióban volt/van amelyik szerinte is lop, velük egyezkedik, stb.

Figyelt kérdés
Ez miért nem ok arra, hogy visszalépjen?
2019. szept. 29. 11:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%

"Országosan tekintve pedig a Fidesz-ben pont most csuknak le / készülnek lecsukni néhány politikustársukat, mégha nem is voltak olyan nagy szereplők."

Mármint ezzel azt akartam mondani, hogy nem lehet a végtelenségig mások helyett felelősséget vállalni, miközben ellenzéki oldalon épp az összefogásra van elsöprő igény.

2019. szept. 29. 14:25
 12/15 anonim ***** válasza:
Zárjuk le. Fideszesnek fideszes propaganda ellen magyarázni nehezebb, mint tájfunt szájjal szétfújni.
2019. szept. 29. 17:05
 13/15 anonim ***** válasza:

Elég érdekesek ezek a lejárató lehalgatások! ezek szinte mindig az ellenzéről készülnek, és rendre a választások idejére vannak időzítve, ez elégjól behatárolja azoknak a körét akik ezeket a lehalgatásokat csinálják, mert ugye a TEK az fidesz kézben van, a titkos szolgálatok szintén, akkor most miről beszélünk?

Ezek a hangfelvételeket úgy manipulálják ahogy csak akarják..

érdekes módon a fideszes politikusról a legritkáb esetben készül ilyen lejárató hangfelvétel.

2019. szept. 29. 17:24
 14/15 anonim ***** válasza:

"Nem haljuk a mondatokat teljes egészében, bizonyos részek ki vannak vágva a kontextusból, de ennyi."

Oké a kivágott rész be macska körmözöm jó?

Én Orbán Viktor beismerem "lopok folyamatosan" a Magyar nép érdekébe "megtartom magamnak" a közpénzek jó részét "és stadiont építve" kitűnően használom fel.

Csak pár rész van kivágva nem?

Ez egy kacsa amit csak az vesz be aki végtelenül buta.

2019. szept. 29. 19:16
 15/15 A kérdező kommentje:
Hát én nem vagyok Fideszes és ez a Kérdés még mindíg nem a Fideszről szól...
2019. szept. 29. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!