Szerintetek is alaposan megalázta Bede Zsolt, a Vadhajtások újságírója a jobbikos Jakab Pétert?
Videó: https://www.youtube.com/watch?v=tCD3gV_bTH8&t=132
A Vadhajtások újságírója lement a Jobbik fórumára Jászberénybe, ahol alig lézengtek páran és a jobbikos politikus képébe vágta, hogy a magyar nép októberben süllyesztőbe küldi a csicska Jobbikot.
A Jobbikosok ezt nem bírták elviselni ezért rátámadtak az újságíróra.
Bedénél nem nagyon van szánalmasabb ember. Itt is csak lejáratta magát.
Nem alázott meg ez magán kívül senkit.
Bede, Bayer ezek az ország szégyenei.
Értelmeset nem tudnak mondani de azt bármilyen mocskos formában előadják.
Saját magát alázta meg ez a Bede. Annyira ostoba még fel is tölti hogy mekkora fallosz erdőbe futott tátott szájjal, csukott szemmel hátszéllel.
Szánalmas
Irkálják itt, hogy Bede Zsolt alázta meg magát, viszont én azt láttam, hogy a nagy kormányváltó erő meg a nagyszájú Jakab Petikére 3 nyugdíjas volt kíváncsi.
Ez magáért beszél.
Csak saját magát alázta ez a szánalmas hülyegyerek...
Ez a Bede Zsótika? Hát eddig is tudtam, hogy nem teljesen komplett. Tátott szájjal rohant a f@$zerdőbe...
1. Sokat mond, hogy a megjegyzések le vannak tiltva a videónál.
2. Azzal, hogy összeganézta a közterületet megérdemelte volna, hogy a fejét belenyomják abba a sz*rba, amit odaöntött.
3. Kiabált, mint a fába szorult féreg és ő akar hitelesnek lenni?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!