Amikor 2010-ben megszavaztátok a Fideszt, gondoltátok volna, hogy eddig hatalmon lesz, és így fog kormányozni?
Figyelt kérdés
A kérdés azoknak szól, akiket érint a téma.2019. szept. 26. 21:26
11/12 anonim válasza:
Na ide is beszabadaultak a komcsi fidesztroll accountok, és leszavazták a hazaáruló pártjukkal szembemenő hozzászólásokat, és fel a dícsérőket. Nem semmi, ezek szerint jó pár felhasunálói fiókot aktivizáltak a komcsik, nem párat, hanem minimum 10-et.
Közelednek a választások, látszik.
12/12 anonim válasza:
Megszavaztam mert rühelltem az MSZP-t. Hozzáteszem, hogy most is. De soha az életben nem fogok mégegyszer a Fideszre szavazni. Úgyis nagyon összeérnek sztem az mszpvel. Addig fogok új pártokra szavazni míg vmelyik ki nem növi magát. Sztem ez a momentummal most összejöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!