Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékiek miért nem...

Az ellenzékiek miért nem lépnek le inkább az országból, ahelyett, hogy a Fidesszel vívnának értelmetlen szélmalomharcot?

Figyelt kérdés

Egyértelműen látszik, hogy a magyar emberek többségének egy uszító, gyűlölködő, oroszpárti, szélsőjobboldali kormányra van szükségük és hogy Magyarországon még az igény sincs meg a nyugati jólétre.

Miért húzzák a kötelet mégis? Már ha Ausztriába átmennek, az is bőven élhető hely, de van még rengeteg ilyen ország. Én is megpattanok, amint végeztem az egyetemmel, mert látom, hogy reménytelen a szitu.

2019. szept. 26. 13:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ez a jelenlegi helyzet 2002-ben indult, de 2006-ban már érződött, hogy ez lesz a vége. Az ellenzék kapott lehetőséget, próbálkozott is jobb lenni, de: 1, a stílus nem volt jó; 2, ahol tudtak, keresztbe tettek nekik is.

A feltett kérdés engem is foglalkoztat. Totál szélmalomharc ez az egész.

Hasonló a helyzet, mint 1989 előtt, egy vezetés alatt élni, mintha nekünk ez kellene.

Lehet, hogy valóban annyit sem fejlődtünk, hogy megismertük ugyan a változás lehetőségét, de nekünk inkább jobb a mocsár?

2019. szept. 26. 14:49
 12/17 A kérdező kommentje:

"Az a helyzet, hogy minél többen elmennek az ittmaradóknak annál rosszabb."

Na de éppen ez a lényeg. Szakadjon a fideszesek nyakába a sok trágya, amit felhordtak a padlásra, nem? Miért kell, hogy a miénkbe is?

2019. szept. 26. 15:11
 13/17 A kérdező kommentje:

"Azért mert 10 millióan vagyunk. A megtevesztett becsapott atvert kihasznált szerencsétlen fideszesek meg 2.5 millióan. Egy ilyen söpredék meg nem fog kitúrni 7.5 millió embert."

Nem? Akkor a Jobbikkal mi lett? Kaptak az arcukba egy 663 milliós, majd egy 273 milliós büntit a fideszes Állami Számvevőszéktől, aztán csipu lett nekik. Vonáról meg kiderült, hogy egy homoszexuális, aki Terry Black-kel hetyegett és még terrorista muszlim is.

Szerinted nem intéznek el bárkit ugyanígy?

2019. szept. 26. 15:15
 14/17 anonim ***** válasza:
43%

#12 Ezt nekem írtad válaszként, erre reagálnék.

Mindenki úgysem fog elmenni. Aki elmegy az meg lehet fideszes is közben. Ezzel romba dönti az elméleted. A rokonságban van 4-5 fidesz szavazó, közben Ausztriába járnak ki dolgozni. Csak a fidesz mert rohadt migránsok, aztán őket nem érdekli ha gyengül a forint még örülnek is neki, euróban kapják a fizetésüket.... beváltják, többet kapnak érte.

Hidd el nem ennyire egyszerű ez, hogy el innen aztán kész. Nyugatabbra, ha munkát vállalunk mi vagyunk a kelet-európai migránsok, másodrendű emberek. Kivéve nagyon komolyan képzett szakemberek, orvosok, meg akik eleve pénzzel mennek és befektetnek kint... bár azt se tartom 100% korrektnek, hogy az állami egyetemen kitaníttatják az orvosokat, aztán a betegeket itthagyják, mert több pénz kell. Itt meg rohadjon meg minden.

2019. szept. 26. 15:34
 15/17 anonim ***** válasza:
40%
Ugyanazért mennek ki, mint amit te írsz: szerintük is lehetetlen leváltani a kormányt.
2019. szept. 26. 20:32
 16/17 anonim ***** válasza:
Lószart. Azért mennek ki, mert kint többet lehet keresni. Sokan vissza is jönnek, mert kint sincs kolbászból a kerítés.
2019. szept. 26. 20:43
 17/17 anonim ***** válasza:
69%

Én is lépek az első géppel amint elvégeztem a sulit.

Inkább leszek harmadrendű ember külföldön, mint elsőrendű jószág itt.

Nemcsak a fidesz vagy a gazdasági helyzet, de a társadalom, a magyarok többségére alapból jellemző mentalítás, a magyar világ/életvitel miatt is. Egyszerűen nem vagyok kompatibilis ezekkel.

Azoknak akik itt maradnak sok sikert kívánok és tiszteletben tartom a döntésüket.... Ameddig ők is tiszteletben tartják az enyémet és nem kezdenek el pampogni.

2019. szept. 27. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!