A baloldalnak miért jó az, ha Magyarországnak rossz, és miért rossz az, ha Magyarországnak jó?
Állandóan a támogatások megvonását és Magyarország megbüntetését kérik. Mindig a saját hazájuk ellen szavaznak az EU-ban. A migránsokat engedjük be, a kultúránk tönkretétele jó, a családtámogatás viszont egyenesen kártékony. Mindig akkor örülnek, ha valami rossz éri az országot. Ünneplik a Sargentinit, örülnek ha kikap a magyar válogatott, vagy megvonnak valamilyen támogatást. Szerintük még Trianon is igazságos volt.
Valaki el tudná magyarázni, hogy miért gondolkodnak fordítva?
Tudod, hogy mi a baj? Hogy 2019-ben benyakalsz csont nélkül olyan fekete-fehér szélválasztó és hasító süket dumát, hogy a bal egyenlő Gonosz, a jobb egyenlő Csodás Mennyország.
Holott vannak rossz politikusok, rossz emberek, jobb és baldoldalon. Ha képes volnál gondolkodni, akkor látnád, hogy a Fidesz milyan hatalmas ütemben verte szét az országot, és Orbán totális személéyiség- és elmezavara, valahai bántalmazottsága (ő maga is elismerte, hogy az apja verte, mint a szódás a lovát) mit művelt egy egész országgal. De persze, ehhez nem csak ő kellett, hanem sokan mások is, akik őt használják. Nem, nem a baldoldal, hanem a háttérben levő gátlástalanok.
Lásd az egész országot egy embernek, és máris elfelejetd azt, hogy főváros-vidék ellentét, bal és jobb ellentét. Vagy te a fejedet tekinteed egyedüli működőképes testrésznek, a májad az minek (gyk itt: fej egyenlő Budapest, máj egyenlő Sopron), a balkezed pedig folyamatosan üti a jobbot vagy fordítva, mert az egyik rossz, a másik jó?
És ebből akarsz egy EGÉSZSÉGES, MŰKÖDŐKÉPES életet teremteni? Értsd: amíg nem az egész országot látod, csak a balt meg a jobbat, addig halálra vagy ítélve, te is, én is, mindannyian. 200 év múlva egy magyar sem lesz a Földön, ha így haladunk.
"Mert ezek nem magyar emberek"
Aha, akkor ki is bomlasztja az országot? Szerintem pont azok az agyhalott pártkatonák, akik meg akarják mondani hogy ki a magyar és ki nem.
"Na látod, erről beszéltem. Nem érted."
De mit? :D
Tudom, hogy troll kérdés, de azért belinkelem ezt, mert itt már elhangzott néhány jó gondolat:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__10..
#14 Szerintem nem bonyolult, azért a fejedet használhatnád arra is amire való. Ezt írtad nekem: "Miért, mennyire fontos? Nem teljesedik be az Ősi Prófécia, ha megszűnik, vagy mi? :D"
Vagyis nem érted hogy miért fontos.
Én meg pontosan ezt írtam le előtte, hogy ez a gond, hogy ti EZT nem is értitek.
A kérdésedben a magyarország szót be kellene helyettesítened a fidesz szóra ès újra kiírnod. A ket szó távolabb nem is állhatna egymastól amúgy .
Ezért jelenlegi formaban nem reális a kérdésed.
Én már nem megyek bele a baloldal és jobboldal ellentétébe, alapvetően nem az oldallal van a baj, hanem azzal hogy Magyarországon egy normális párt sincs egyik oldalon se. Mind a jobboldali mind a baloldali pártok ugyanolyan rosszak.
Viszont az egy történelmi tény, hogy Trianon megmentette Magyarországot....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!