Rezsiutalványt fel tudom venni a postán anyám helyett?
:(
köszönöm
Az első válaszoló nagyon félrevezet. A Magyar Államkincstár hivatalos honlapján is azt írja, hogy felvehető meghatalmazással:
Sajnos a pontos részleteket nem ismerem, félrevezetni nem szeretnélek, ezért remélem valaki itt pontos információkat ad. Vagy a legbiztosabb, ha megkérdezed a postán (akár telefonon), mi a teendő, milyen meghatalmazást fogadnak el, vagy esetleg elég-e ha azonos a bejelentett címetek.
Akkor talán leírnám a sok találgatás után a választ:
Ha elmúltál 14 éves és a lakcímed egyezik anyukádéval akkor meghatalmazás NÉLKÜL is felveheted a postán. 25 éve postás vagyok...
Köszönöm mindenkinek! #6 Külön köszönöm! Válaszod után elmentem a postára és odaadták meghatalmazás nélkül ahogy írtad.
Nem szerettem volna vitát indítani amúgy. Csak gondoltam van némi politikai vonatkozása ezért írtam ide. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!