Orbán Viktor egy olasz fasiszta unióellenes párthoz jár szónokolni, akik énekelnek neki és éltetik? Először nem hittem a fülemnek amikor a hírt hallottam.
Olasz Testvérek nevű párt
"A nacionalista, unió-ellenes párt vezetője, Giorgia Meloni nyíltan élteti Benito Mussolinit, sőt Mussolini ükunokája is ebben a pártban indult. Kapcsolatuk Orbánnal nem új keletű, tavaly Meloni interjút adott a magyar köztévében, amiben többek között azt mondta, támogatják a magyar politikát, de nem támogatják az EU-t.."
Nem nacionalista a Fratelli d Italia párt vezetője hanem fasiszta. Ne keverd össze a kettő nem ugyanaz.
" Tavaly szeptemberben a párt vezetőjét Budapesten fogadta Orbán Viktor. " - ugyanebben a cikkben van.
Hát itt tartunk.. szégyen a magyarokra.
Én megértem hogy nehéz az Orbán imádatoddal szemben álló véleményeket olvasni. És én még csak nem is véleményt írtam hanem megkérdeztem valamit.
Elvártam volna hogy alappal érveljél az ellenkezőjéről tényekkel idézetekkel. Megint csalódtam benned #4 -es válaszadó.
Nyilván tényekkel szemben nehéz megvédeni a megvédhetetlent. Ezért akarsz innen lekoppintani.
Rossz hallani hogy a vezér fasiszták közé keveredett.
De ha becsületed és lelkiismereted fontosabb a pártfüggőségnél levonod a következtetést és messze másra voksolsz és másokat is arra buzdítasz a Fidesz helyett hogy bocsánatot nyerj eddigi hamis utadért.
A bevándoroltatás ellen tenni akarókhoz ment. Akik szövetségesek az európai kultúra védelmében.
Amit énekeltek, az egy 56-ban a forradalmat éltető dal volt, amit akkor írtak az olaszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!