Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tarlós István alkalmatlansága...

Tarlós István alkalmatlansága melyik botrányában csúcsosodott ki a leginkább?

Figyelt kérdés

1. Választások előtti vita gyávaságból való elkerülése Fidesz pártutasításra. Majd megafonnal Tordai Bence arcába való kiáltozás rágalmazás aki felhozta ezt a helyzetet Tarlósnak.

2. Szolgai behódolás orosz metró tender mögé kormányzati nyomásra. Régi használt kocsik felújítása újak vásárlása helyett nagyon drágán. Beszólás a budapestieknek amikor felvetődött hogy klimatizált metró kellene.

3. Patkányinvázió előidézése és nagyon gyenge kezelése

Új Fidesz közeli hozzá-nem-értő cégre bízni a patkánymentesítést.

4. A Városliget zöldfelület részleges felszámolása teleépítése.

Írhattok még ha még ennél is erősebb van.

2019. szept. 23. 12:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
83%

A budai várat és a várnegyedben lévő önki lakasokat kiszolgáltatta a fidesznek és a fidesz csatlósoknak.

Nekem ez volt az 1. amire felfigyeltem hogy mi a fenét művel tarlós,hogyan bólinthat rá ilyesmire.

És akkor utána jöttek azok amiket írsz,meg lejött a nyilatkozataiból az is hogy demens már.

2019. szept. 23. 15:56
 12/13 anonim ***** válasza:
71%

1. Ne kajáld be! Karácsonynak esze ágában nincs vitázni. Érdekes, hogy egy hete nem jött elő a témával és sosem mondja, hogy beszélhetük Zuglóról is.

2. Felújításról szólt az EU-s pályázat. Persze lehetett volna nem lehívni és akkor totál reg szerelvények járnának a 3-as vonalán. (Ami szintén felújítás alatt van.)

3. Kb. 8 éve láttam patkányt Budapesten. Azóta mókust és sünt többször. Egyszer este láttam valamit, ami akár patkány is lehetett. Egy invázió nem ilyen.

4. Az Olof Palme ház fel lesz újítva, ahogy a Közlekedési Múzeum is, a Petfő Csarnok helyén lesz még új épület, de a PeCsa sem volt egy őserdő. Mindegyik építkezés vagy felújítás, vagy meglévő épület helyére építenek vagy a Dózsa György útnál, a parkoló helyére építenek, azaz ott nagyobb lesz a liget, több lesz a zöldterület.

2019. szept. 23. 17:08
 13/13 anonim ***** válasza:
5%
80 évesen el kell menni onokát peseltetni, nem közpénzt lopni!
2019. szept. 23. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!